16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Дрон DJI Mini 4K офіційно представлений у Китаї
Дрон DJI Mini 4K офіційно представлений у Китаї

Дрон DJI Mini 4K офіційно представлений у Китаї

Китайський виробник дронів і світовий лідер у сфері дронів DJI офіційно запустив у Китаї дрон Mini 4K. DJI Mini 4K має вдосконалені можливості обробки зображень порівняно з Mini 2 SE. У той час як нова модель підтримує відео до 4K/30 кадрів/с, Mini 2 SE підтримує відео до 2,7K/30 кадрів/с. Здається, це єдине оновлення цієї нової моделі, яке зберігає інші функції, наявні в Mini 2 SE. Ну, звичайно, в Китаї він продається за пристойну 1499 юанів ($207). Це нижче, ніж ціни в США та на інших ринках.

Особливості

DJI Mini 4K — це легкий дрон вагою лише 249 грамів. Він може злетіти в більшості країн і регіонів світу без навчання чи тестування. Він підтримує зліт і посадку в один клік, а також автоматичне повернення. Це дрон для початківців, підходить для новачків. Ви отримуєте досить пристойний час автономної роботи – 31 хвилину польоту на одній зарядці. Це можна продовжити до 93 хвилин, якщо відео не використовуватиметься.

Для доступного дрона Mini 4K оснащений деякими вражаючими функціями, такими як тривісний механічний підвіс і електронна стабілізація зображення (EIS). Він також підтримує інтелектуальні режими зйомки, такі як короткі фільми в один клік і панорамні фотографії, тож новачки також можуть легко створювати повітряні блокбастери. Він також оснащений підтримкою зйомки коротких відео одним клацанням миші, а також режимами згасання, спіралі, ширяння, об’ємного звуку та комети. Лише двома дотиками до екрана Mini 4K автоматично зніме та створить коротке відео з кількома доступними фільтрами та звуковими доріжками. Користувачі можуть ділитися ним безпосередньо або редагувати відео в додатку. Виміряна відстань передачі зображення становить до 10 кілометрів.

Для фотозйомки Mini 4K може робити панорамні знімки в режимах ширококутної зйомки, 180° і сферичної панорами. За допомогою дотику дрон може автоматично завершити зйомку та постобробку, а також створити панорамні шедеври високої роздільної здатності.

Крім того, Mini 4K оснащений чотирма безщітковими двигунами, має до 5 рівня вітростійкості та може злітати на висоту 4000 метрів. Дрон має вбудований GNSS-модуль, систему візуального сприйняття вниз та систему сприйняття в інфрачервоному діапазоні, що дозволяє йому досягти стабільного зависання та точно ідентифікувати перешкоди під ним.

Ціни та доступність

DJI mini 4K доступний у Китаї за 1499 юанів ($207). Mini 4K був запущений минулого місяця і зараз доступний у США через Amazon за 299 доларів США, а комбінат fly more коштує майже вдвічі.

Источник материала
Поделиться сюжетом