16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Гарний і як закуска, і на гарнір: рецепт пікантного пирога з кабачків на сковороді
Гарний і як закуска, і на гарнір: рецепт пікантного пирога з кабачків на сковороді

Гарний і як закуска, і на гарнір: рецепт пікантного пирога з кабачків на сковороді

Швидко і просто, смачно і недорого. Пікантний пиріг із кабачків — рецепт, який варто оцінити по достоїнству.

Пиріг із кабачків, приготований на сковороді, ідеально вам підходить, якщо ви не хочете розігрівати духовку. І коли хочеться чогось нескладного, але водночас апетитного. Густе тісто, яке можна приготувати в одну мить, і тягуча начинка, в нашому випадку це кабачки, і ваш пиріг на вечерю, або сніданок готовий. Рецептом поділилися на сайті Cucchiaio.

Він гарний як у гарячому, так і в теплому вигляді, ідеально підходить для швидкого обіду або як закуска. Також такий пиріг може стати дуже смачним гарніром до просто приготовленої м'ясної страви.

Пікантний пиріг із кабачків

Інгредієнти:

  • 2 кабачки;
  • 150 г борошна;
  • 40 г тертого пармезану-реджано;
  • 4 тонких скибочки сиру для сендвічів;
  • 220 мл води;
  • свіжа м'ята, панірувальні сухарі, оливкова олія, сіль.

Щоб приготувати пікантний пиріг із кабачків на пательні, спочатку почистіть кабачки, вимийте їх і наріжте тонкими скибочками. У мисці змішайте борошно, тертий пармезан, 30 мл оливкової олії першого віджиму, воду, сіль і свіжомелений перець.

Перемішайте ручним вінчиком до отримання однорідного тіста. Додайте кабачки та подрібнену м'яту. Перемішайте так, щоб кабачки були повністю покриті тістом.

Перекладіть половину отриманої суміші в сковороду з антипригарним покриттям, попередньо змащену невеликою кількістю олії. Покладіть зверху 4 скибочки сиру і накрийте сумішшю кабачків, що залишилася. Посипте сухарями, збризніть олією і поставте на вогонь. Готуйте під кришкою на слабкому вогні загалом 25 хвилин, намагаючись перевернути пікантний пиріг, як якби ви робили омлет, у середині приготування.

Наприкінці приготування акуратно перекладіть пікантний кабачковий пиріг у формі на сервірувальну тарілку, дайте йому постояти кілька хвилин і потім подавайте.

Читайте також:

Макарони з кабачковим кремом і беконом: як приготувати смачну страву всього з 4 інгредієнтів

Сподобається навіть дітям: рецепт запіканки з кабачків і картоплі

Фаршировані кабачки: швидкий рецепт смачної страви

Источник материала
Поделиться сюжетом