16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Google TV отримує функцію «знайти мій пульт»
Google TV отримує функцію «знайти мій пульт»

Google TV отримує функцію «знайти мій пульт»

До останнього оновлення Android для Google TV включено корисну перевагу, яка має полегшити пошук зниклих пультів. Android Authority повідомляє, що бета-версія Android 14 для ТБ, анонсована минулого тижня під час конференції Google I/O , містить посилання на нову функцію «знайти мій пульт».

Один текстовий рядок, знайдений в оновленні, звучить так:

На вашому Google TV є кнопка, яку можна натиснути, щоб відтворити звук на пульті протягом 30 секунд. Це працює лише з підтримуваними пультами дистанційного керування Google TV. Щоб вимкнути звук, натисніть будь-яку кнопку на пульті.

AFTVNews виявив, що те саме повідомлення відображається на потоковому пристрої Onn Google TV 4K Pro , який Walmart випустив на початку цього місяця з підтримкою нової функції Find My Remote. Він також показує перемикач, щоб увімкнути або вимкнути його, і кнопку, щоб перевірити звук.

Повідомлення в Walmart Onn Google TV 4K Plus збігається з повідомленням в оновленні Android 14 для телевізора, що свідчить про те, що це не ексклюзивна функція. Зображення: AFTVNews

Згідно з AFTVNews , функцію дистанційного пошуку можна запустити, натиснувши кнопку на передній панелі потокової коробки Onn, яка потім змушує пульт дистанційного керування звуковим сигналом і блимає маленьким світлодіодним світлом, якщо він знаходиться в межах 30 футів від потокової коробки.

Підтримка функції «Знайди мій пульт» в Android 14 свідчить про те, що вона не є ексклюзивом Walmart і з’явиться на інших пристроях Google TV. Очевидно, старіші пульти дистанційного керування Google TV, які не мають вбудованого динаміка, не зможуть підтримувати цю функцію, навіть якщо їх підключити до пристроїв Google TV, оновлених до Android 14.

Ми попросили Google уточнити, коли оновлення Android 14 для телевізора стане загальнодоступним і які пристрої підтримуватимуться.

Источник материала
Поделиться сюжетом