16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Google відкриває набір на безкоштовну менторську програму для малих бізнесів
Google відкриває набір на безкоштовну менторську програму для малих бізнесів

Google відкриває набір на безкоштовну менторську програму для малих бізнесів

Google продовжує навчати українців розбудовувати свій бізнес та збільшувати прибутки у межах програми “Зростайте з Google: програма для малих бізнесів”. Як говорять у компанії, учасники програми вже зараз можуть зареєструватися на безкоштовну менторську програму, щоб прокачати один із напрямків своєї справи індивідуально з експертами.

“Ментор зможе стати тією людиною, яка віртуально візьме учасників за руку й проведе крізь зміни та трансформації, які відкладали, на які було недостатньо експертизи, на які все ніяк не наважувалися, – говорять у Google. – Під час роботи з ментором власники малих бізнесів зможуть пропрацювати конкретні запити, які не дозволяють рости й збільшувати прибутки: від фінансового планування, налагодження процесів до побудови воронки продажів та написання грантових заявок на розвиток бізнесу”.

Участь у програмі пропонують взяти підприємцям без команди, які хочуть вийти на новий рівень, заробляти більше і хоч інколи відпочивати, та підприємцям з невеликою командою, які досі контролюють усі процеси, і у них вже не вистачає енергії на масштабування та стрімке збільшення прибутку. Також варто долучитися людям з ідеєю власного бізнесу, які ще не мали можливості розпочати реалізацію, але у них вже є концепт і бажання стартувати з ним під час менторської програми.

Щоб взяти участь у тримісячній менторській програмі, потрібно зареєструватися на сайті “Зростайте з Google: програма для малих бізнесів” з 23 травня по 6 червня 2024 року включно, а також оцінити свій бізнес за методом “Коло зростання бізнесу” та заповнити аплікаційну форму. Дізнатися деталі щодо програми можна на сайті.

Кожен учасник менторської програми отримає:

  • Три індивідуальні годинні зустрічі із менторами
  • Завдання для виконання між зустрічами
  • Щомісячні зустрічі наживо, під час яких експерти розбиратимуть критично важливі теми для бізнесу
  • Спілкування з однодумцями у невеликих групах
  • Вирішений запит наприкінці менторської програми.

Так, під час навчання засновниця студії масажу обличчя Kontour Анна Москаленко нарешті розібралася із фінансовою стороною своєї справи. “Що мені дуже подобається в навчанні від Google, це те, що спікери насамперед є підприємцями та розказують не теоретичні знання з книг, а свій реальний і, що дуже важливо, актуальний досвід, – зазначила вона. – Ось мене саме ця актуальна і реальна інформація драйвить і надихає. Мій звіт про прибутки та збитки нарешті працює, а аналіз конкурентів надихнув на нові рухи!”.

“Особливо мене вразили історії не успіху та модуль по фінансах. Уся інформація для мене була і залишається актуальною, а деякі моменти передивляюсь у повторі, – говорить засновниця бренду світловідбивних шоперів та аксесуарів Svitashka Людмила Тищенко. – Завдяки отриманим знанням, планую масштабувати свій бізнес та найняти працівників, оскільки зараз працюю самостійно”.

У співвласниці магазину авторських подарунків Stella Sun Studio Іванки Марчук під час навчання виникло багато ідей для росту бізнесу. “З‘явилося чітке розуміння, в яку сторону можна масштабуватися, – сказала вона. – Плануємо розширити виробництво, і шляхом цього збільшити наш асортимент та розширити цільову аудиторію. Зараз працюємо над власним сайтом. Також в планах вийти на закордонний ринок”.

Більше інформації про проєкт “Зростайте з Google: програма для малих бізнесів” й реєстрація на менторську програму доступні за цим посиланням. А на освітньому хабі Google Знання можна знайти інші корисні ресурси для бізнесу.

Источник материала
Поделиться сюжетом