16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
HP відмовиться від популярних серій ноутбуків
HP відмовиться від популярних серій ноутбуків

HP відмовиться від популярних серій ноутбуків

Тепер компанія матиме лише дві лінійки. Одна існує з 2008 року, а іншу використовували понад 20 років тому.

Компанія HP припинить випускати ноутбуки найпопулярніших лінійок. Але їм уже знайшли заміну, розповіли у пресслужбі виробника.

HP відмовилася від багатьох брендів, у тому числі Pavilion, Envy, Spectre і Dragonfly. Перший був лінійкою бюджетних ноутбуків, другий — дорожчою серією, а третій був призначений для професіоналів. Dragonfly позиціонували як преміальні бізнес-ноутбуки.

Тепер у компанії будуть лише лінійки Omni для звичайних користувачів та Elite для корпоративних клієнтів. Вони в свою чергу діляться на Book (ноутбуки), Studio (моноблоки) та Desk (настільний комп'ютер). У Onmi увійдуть продукти серій 3, 5, 7, X та U, а в Elite — 2, 4, 6, 8, X і Z. При цьому і OmniBook, і EliteBook — не новинки в асортименті HP. Першу лінійку випускали з 1993 до 2002 року, а друга існує з 2008 року.

У HP зазначили, що «усвідомлюють силу привабливого брендингу, що дозволяє чітко донести цінність продуктів». Як повідомили в компанії, поки технології стають дедалі складнішими, співробітники навчаються «передавати їх напрочуд простим способом». Зміни присвятили до запуску AI-ноутбуків — OmniBook X AI та EliteBook Ultra G1q AI. Вони отримали процесор Snapdragon X Elite та підтримку нейромережі Microsoft Copilot.

Источник материала
Поделиться сюжетом