16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як гарно привітати хлопця з днем народження: добірка наймиліших побажань
Як гарно привітати хлопця з днем народження: добірка наймиліших побажань

Як гарно привітати хлопця з днем народження: добірка наймиліших побажань

LifeStyle 24 зібрав для вас добірку щирих побажань, з яких ви точно оберете якесь для свого хлопця. Тож зберігайте, якщо день народження вже скоро.

Найкращі привітання з днем народження для хлопця

Щиро вітаю з днем народження, (ім'я)! Нехай кожна мить сьогоднішнього свята приносить тобі лише радість і задоволення. Бажаю здійснення мрій і багато щасливих моментів у житті! Кохаю всім серцем, (ваше ім'я).

***

Мій коханий (ім'я), вітаю з днем народження! Нехай цей день буде по-особливому яскравим і незабутнім для тебе. Бажаю, щоб життя було сповнене любов'ю, щастям і успіхом. Люблю тебе понад усе на світі!

Привітання з днем народження / Фото "Побажайко"

***

Моє кохання, щасливого дня народження! Ти – моя найбільша радість і щастя. Бажаю, щоб кожна мить життя була наповнена коханням, ніжністю і незабутніми моментами разом зі мною. Цілую та обіймаю!

***

Вітаю з днем народження, (ім'я)! Вірю, що у новому році на тебе чекають незабутні події, нові звершення й великі досягнення. Бажаю міцного здоров'я, щастя й успіху у всіх справах! Дуже тебе кохаю, (ваше ім'я).

***

Дорогий мій, щасливого дня народження! Ти – великий подарунок, безмежно вдячна за кожен момент разом. Бажаю, щоб життя було наповнене коханням, радістю і взаєморозумінням. Люблю тебе!

Привітання з днем народження / Фото portal24.org.ua

***

Найдорожчий, вітаю з днем народження! Ти – моє сонце, радість і щастя. Бажаю, щоб у житті було більше світла, тепла і кохання, яким ти мене зігріваєш кожен день. Ніжно обіймаю, (ваше ім'я).

***

Дорогий (ім'я), з днем народження! Ти – моє найбільше джерело щастя. Бажаю, щоб кожен день був насичений радістю, а у серці завжди панували тепло і спокій. Кохаю від землі до неба, (ваше ім'я).

***

Коханий, вітаю з днем народження! Ти – моя найбільша опора у житті, супутник та найкращий друг. Вірю, що у нас ще буде багато незабутніх та крутих моментів. Нехай збуваються усі найзаповітніші мрії!

Источник материала
Поделиться сюжетом