Який він — правильний захист від сонця?
Який він — правильний захист від сонця?

Який він — правильний захист від сонця?

Близько 80-90% помітних змін шкіри з’являються через фотопошкодження. Ультрафіолетові промені можуть спричиняти появу зморшок, дряблість шкіри, гіперпігментацію тощо. Аби уникнути передчасного старіння, використовуйте крем СПФ 50 у щоденному догляді.

Який він — правильний захист від сонця? - Фото 1

Вплив ультрафіолету на шкіру

Випромінювання сонця на 90-95% складається з ультрафіолетових променів групи A (UVA). UVA-промені найбільш небезпечні: вони проникають через хмари й вікна. Це випромінювання не дає жодного «попередження» шкірі у вигляді почервоніння. Натомість промені глибоко проникають в епідерміс й чинять негативний вплив на його стан.

До чого призводять UVA-промені:

  • сильний окислювальний стрес у шкірі;
  • швидка деградація колагену й еластину;
  • порушення гідроліпідного бар’єра шкіри;
  • неправильне кровопостачання й обмін речовин;
  • вплив на роботу меланоцитів, що спричиняє зміну кольору.

Решту займають промені групи B. Вони, переважно, залишаються на поверхні шкіри. Саме від них виникає засмага. Але при «передозуванні» можуть з’являтися сонячні опіки.

Огляд SPF 50 від INSTYTUTUM 

Бренд INSTYTUTUM пропонує захист від сонця за допомогою крему Sunscription Dark Spot Defence SPF50. Цей продукт одразу ж позиціюють як єдиний SPF, до якого не буде претензій. Позначка «50» означає, що засіб здатний захистити шкіру від 98% ультрафіолетових променів.

Особливості засобу:

  • легка текстура, що не відчувається на шкірі й не залишає липкий шар по собі;
  • комфортно лягає під макіяж і підлаштовується під колір шкіри завдяки ефекту sheer tint;
  • надає ультразволоження й розгладжує текстуру;
  • додатково висвітлює наявну пігментацію.

У формулі присутні фільтри нового покоління, що надає гарний захист від сонця. Також є багато зволожувальних компонентів і антиоксидантів. Наносити засіб варто як останній етап догляду за шкірою вранці. А якщо ви перебуватимете під активним сонцем, то поновлювати захист необхідно кожні дві години.

Отже, SPF — важливий елемент щоденної рутини. Завдяки захисту від сонця шкіра довго не матиме ознак передчасного старіння.

Источник материала
loader
loader