16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Кабачкова лазанья: з цимрецептом ви назавжди полюбите цей овоч
Кабачкова лазанья: з цимрецептом ви назавжди полюбите цей овоч

Кабачкова лазанья: з цимрецептом ви назавжди полюбите цей овоч

Ви досі не любите кабачки? Тоді вам просто не доводилось куштувати кабачкову лазанью. Це не тільки поживна, але й надзвичайно смачна страва, що готується елементарно.

Для приготування такої запіканки вам не знадобляться листи тіста та дорогі інгредієнті. Це ще один нюанс, завдяки якому кабачкова лазанья стає універсальною стравою до обіду або вечері. Як правильно її приготувати, точно знає фудблогер Алекс Міль. Про це він і розповів у своєму Instagram.

Інгредієнти

  • Цибуля – 2 шт
  • Олія – 15-20 мл
  • Томати або томати у власному соці – 400 гр
  • Сіль
  • Перець
  • Копчена паприка
  • Сир – 220 гр
  • Фарш – 500-600 гр
  • Часник – 3 зуб
  • Кабачки – 750 гр

Спосіб приготування

1. Нарізаємо цибулю та часник. Обсмажуємо на пательні з олією протягом 3 хвилин.

2. Додаємо фарш та спеці. Перемішуємо і смажимо протягом 7 хв.

3. Додаємо томати у власному соці, або перемелені в пюре соковиті помідори. Все вимішуємо та тушкуємо ще 7 хв.

4. Натираємо сир та нарізаємо кабачки слайсами.

5. Викладаємо у форму для випікання: шар із кабачків, які злегка солимо, далі - шар м’яса, шар сиру, шар кабачків. Продовжуємо до закінчення інгредієнтів.

6. Відправляємо в попередньо розігріту до 180С духовку, на 45 хв.

На OBOZ.UA є й інші рецепти лазаньї:

  • Класична лазанья
  • Італійська лазанья
  • Лінива лазанья
Источник материала
Поделиться сюжетом