16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На Сумщині активізувалися диверсійні групи ворога - Демченко
На Сумщині активізувалися диверсійні групи ворога - Демченко

На Сумщині активізувалися диверсійні групи ворога - Демченко

У Сумській області простежується активність ворожих диверсійно-розвідувальних груп.

Про це в ефірі марафону «Єдині новини» розповів речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко, передає кореспондент Укрінформу.

«У Сумській області простежується активність ворожих диверсійно-розвідувальних груп. У Чернігівській області цього не фіксується, а ось Сумщина – це той напрямок, де ворог постійно намагається проводити диверсійну діяльність. Не можна сказати, що щодня російські ДРГ намагаються зайти на нашу територію, але їхня активність досить висока», – розповів Андрій Демченко.

За його словами, основна ціль ворожих диверсійно-розвідувальних груп полягає у тому, щоб знайти місця розташування наших підрозділів, дізнатися, як побудована оборона, щоб у подальшому наносити туди удари з потужного озброєння.

«Також ДРГ може мати завдання нанести ураження по нашим позиціям власними силами, але цю загрозу хлопці добре розуміють. Застосовуються всі необхідні дії, щоб завчасно виявляти ворожі ДРГ», – відзначив речник ДПСУ.

Як повідомлялося, оперативне командування «Північ» сьогодні поінформувало, що російські загарбники за минулу добу 52 рази атакували з різних видів озброєння прикордонні території Харківської, Чернігівської та Сумської областей, загалом пролунали 263 вибухів.

Теги по теме
Россия
Источник материала
Поделиться сюжетом