16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Найкращий фрукт для очищення організму: допоможе знизити вагу
Найкращий фрукт для очищення організму: допоможе знизити вагу

Найкращий фрукт для очищення організму: допоможе знизити вагу

Під час вибору шляху для схуднення, звертайте увагу на здорове харчування та вибір способу життя. Адже зайва вага може бути через погане травлення та неправильну детоксикацію.

Водночас для детоксикації організму чудово підійде папайя. Це легкодоступний, насичений поживними речовинами фрукт може допомогти вам зменшити жир, пише OBOZ.UA.

Інформація

Це справжній скарб із високим вмістом поживних речовин, адже лише з однієї чашки (54 грами) ви отримуєте 2,5 грама клітковини, 1 грам білка, 13,7 грама вуглеводів, багато необхідних вітамінів (A, C, E, K), кальцій, залізо, магній, калій і фолієву кислоту.

У папайї мало калорій, багато клітковини

Вживання цього продукту допомагає при схудненні, адже вона малокалорійна, тому не накопичує небажаний жир. Тут міститься багато води та клітковини, що забезпечить вам ситість протягом кількох годин, утримуючи таким чином вас від непотрібних перекусів.

Це добре для травлення та детоксикації

Згідно з результатами проведених досліджень, вживання папайї може суттєво зменшити симптоми дисфункції системи травлення, такі як здуття живота, запор і печія. Цьому сприяє фермент папаїн у фруктах, який допомагає поліпшенню перетравлення білків і очищенню стінок кишечника. Це додатково прискорює метаболізм, що сприяє зниженню ваги.

Вона багата антиоксидантами та допомагає боротися із запаленнями

Цей продукт не також чудово насичений антиоксидантом бета-каротином, який допоможе вивести токсини з організму. Це прискорює метаболізм і покращує втрату ваги. Відомо, що запалення є ще однією серйозною перешкодою для схуднення. Водночас продукти, багаті антиоксидантами, такі як папайя, можуть боротися із запаленням в організмі та сприяти здоровій втраті ваги.

Чи ти знаєш?

Але це ще не все, адже папайя чудово допомагає скинути небажану вагу. Крім того, регулярне споживання цього продукту може також допомогти знизити кров’яний тиск, забезпечити захист від раку, прискорити загоєння, знизити рівень цукру в крові та покращити імунну систему.

Раніше OBOZ.UA розповів, що варто робити, щоб фрукти не темніли.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом