16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
OnePlus 13 отримає чіп Snapdragon 8 Gen 4
OnePlus 13 отримає чіп Snapdragon 8 Gen 4

OnePlus 13 отримає чіп Snapdragon 8 Gen 4

Згідно з нещодавньою порадою Digital Chat Station (DCS), OnePlus зосередиться на покращенні продуктивності, часу автономної роботи та камери для свого наступного флагмана. 

DCS припускає, що OnePlus 13 може стати одним із перших смартфонів із процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4. Хоча очікується, що серія Xiaomi 15 стане першою, де дебютує ця нова SoC, OnePlus 13 може послідувати незабаром після цього.

Очікується, що OnePlus 13 матиме новий одноточковий ультразвуковий датчик відбитків пальців і вдосконалену технологію кремнієвого анода акумулятора. DCS припускає, що акумулятор має «величезну ємність», тому ми можемо очікувати, що він буде більшим, ніж в OnePlus 12. 

Витік також свідчить про те, що телефон збереже великий дисплей, можливо, 6,8-дюймову 2K LTPO OLED-панель з невеликим вигином. Очікується, що система камер також буде оновлена. Хоча деталі бракує, DCS згадує налаштування з трьома камерами з покращеним перископічним об’єктивом.

Крім того, у відповідь на коментар користувача про рейтинг IP68 для телефону, порадник зазначив, що хоча це не підтверджено, тести на водонепроникність «були проведені».

Окрім OnePlus 13, ходять чутки, що цього року OnePlus може випустити на китайський ринок ще один флагманський телефон – Ace 3 Pro. За чутками, він буде оснащений процесором Snapdragon 8 Gen 3 і буде конкурувати з такими конкурентами, як Realme GT 6 і майбутній Redmi K70 Ultra.

Оскільки до офіційного запуску, ймовірно, залишилося кілька місяців, більше подробиць про OnePlus 13 і OnePlus Ace 3 Pro обов’язково з’явиться найближчими тижнями.

Источник материала
Поделиться сюжетом