16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Позбавлення Усика титулу абсолютного чемпіона: ЗМІ з'ясували 3 причини, чому цього не станеться
Позбавлення Усика титулу абсолютного чемпіона: ЗМІ з'ясували 3 причини, чому цього не станеться

Позбавлення Усика титулу абсолютного чемпіона: ЗМІ з'ясували 3 причини, чому цього не станеться

Українець Олександр Усик (22-0, 14 КО) та британець Тайсон Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) можуть знову побитися за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі. Реванш боксерів заплановано на середину осені, а наш співвітчизник може зберегти всі пояси.

За даними порталу World Boxing News, Міжнародна федерація боксу (IBF), яка раніше мала намір позбавити Усика свого титулу, зараз пом'якшила свою позицію. Організація чекає від українця звернення з проханням про виключення у правилах обов'язкового захисту.

Промоутер Олександр Красюк підтвердив, що він готується подати таке прохання. "Звичайно, ми проситимемо про виключення",  – сказав представник Усика.

Називаються три причини, через які IBF може прийняти бік Усика і зобов'язати його побитися з обов'язковим претендентом Філіпом Хрговичем (17-0, 14 КО) вже після реваншу з Ф'юрі. По-перше, уболівальники знову побачать бій українця та британця за всі пояси.

По-друге, хорватський боксер через прострочення із захистом Олександром поясу зможе претендувати одразу на кілька титулів. По-третє, у такому рішенні зацікавлені організатори із Саудівської Аравії, які матимуть можливість влаштувати ще одне захоплююче шоу.

Напередодні президент IBF Деріл Піплс натякнув на те, що федерація готова винести спеціальне рішення щодо зобов'язань Усика.

Букмекери вже почали приймати ставки на реванш Усика та Ф'юрі. Промоутер Тайсона Френк Воррен підтвердив настрій його клієнта знову вийти на ринг із українцем.

Як повідомляв OBOZ.UA, у мережі з'явилося відео вогняної реакції ексчемпіона світу Девіда Хея на нокдаун у бою Усика та Ф'юрі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом