16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Топ-5 головних ознак «смерті» iPhone
Топ-5 головних ознак «смерті» iPhone

Топ-5 головних ознак «смерті» iPhone

Існує ряд тривожних сигналів, які можуть попередити вас про те, що ваш смартфон вже здав позиції і незабаром може вийти з ладу. Експертні публікації на ZDNet рекомендують серйозно поставитися до цих попереджувальних знаків, оскільки в іншому випадку можуть виникнути більш серйозні проблеми.

Зокрема, мерехтіння екрану і відсутність зарядки говорять про те, що користувачам потрібно задуматися про ремонт або заміну гаджета. Також небезпечні наступні фактори:

1. Швидка розрядка акумулятора

В iPhone використовуються літій-іонні акумулятори.З часом це неминуче вийде з ладу. Неправильна зарядка може значно скоротити час автономної роботи. Приблизно через 2 роки використання (близько 500 циклів зарядки) ємність акумулятора iPhone може впасти до 80%. Це означає, що ті акумулятори, які раніше працювали протягом 10 годин після повної зарядки, тепер можуть працювати лише 8 годин.

Ви можете оцінити стан батареї свого iPhonе, перейшовши в Параметри > Акумулятор > Справність акумулятора.

2. Раптове перезавантаження

Перезавантаження iPhonе без видимих причин свідчить про те, що у вашому пристрої виникли проблеми. Як правило, iPhonе перезавантажується через екстремальні температури, занадто низькі або занадто високі. У разі низьких температур iPhonе зазвичай відновить нормальну роботу, коли акумулятор нагріється. Однак сильний перегрів може призвести до пошкодження різних компонентів, включаючи акумулятор. Іншими причинами неочікуваних перезавантажень можуть бути внутрішні несправності або проблеми з програмним забезпеченням.

3. Розлад сенсорного екрану

Розлад сенсорного екрана проявляється, коли екран поводиться нестабільно без будь-якого введення користувача, наприклад відкриваються програми або екран стрибає. Це може свідчити про ненормальну поведінку програмного забезпечення або пошкодження екрана через вплив води чи інші внутрішні проблеми.

4. Червоні позначки біля слота SIM

Це означає, що на ваш iPhonе потрапила вода. Якщо рідина потрапить всередину вашого iPhonе, це може скасувати гарантію та призвести до дорогого ремонту.

Коли ви несете свій iPhonе на ремонт, Apple зазвичай перевіряє LCI (індикатор контакту з рідиною). Індекс LCI зазвичай білий або сріблястий, але при контакті з водою стане червоним.

Зауважте, що LCI зазвичай не стає червоним через зміни вологості або погоди. Більшість нових моделей iPhonе рекламуються як водостійкі, але ви все одно повинні бути обережними.

5. Проблема оновлення iOS

Apple регулярно представляє нові версії програмного забезпечення iPhonе. Ці оновлення виправляють уразливості системи безпеки, щоб вирішити серйозні проблеми з вашим пристроєм. Отже, якщо ви не можете отримати ці оновлення, ви потрапляєте в зону ризику.

Перевірте, чи все ще отримуєте останні оновлення, у меню Налаштування > Загальні > Оновлення ПЗ.

Источник материала
Поделиться сюжетом