16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Це був вибух емоцій, – Малюк про ураження Кримського мосту у липні 2023 року
Це був вибух емоцій, – Малюк про ураження Кримського мосту у липні 2023 року

Це був вибух емоцій, – Малюк про ураження Кримського мосту у липні 2023 року

За словами генерала, це був справжній вибух емоцій. Про це Василь Малюк розповів під час пресконференції "Війна технології", передає 24 Канал.

Малюк пригадав друге ураження Кримського мосту

Очільник СБУ згадав, що у липні 2023 року, на виконання завдання Верховного Головнокомандувача ЗСУ, служба успішно вразила Кримський міст.

Він був уражений двома дронами типу Sea Baby. І знаєте, він, як мильна бульбашка, луснув і разом з тим луснув міф, що він недоторканий, недосяжний і реально його неможливо вразити,
– сказав Малюк.

На зустрічі генерала також спитали про емоції, які той відчував після другого вибуху на Кримському мосту у липні 2023 року. За словами Малюка, це був "вибух емоцій", хоча це було для нього не вперше.

"Правда, це було не вперше в мене. Вперше ми його вразили на день народження Путіна ще у 2022 році восени, але вдруге було також дуже приємно і мені і всій нашій команді", – сказав глава СБУ.

Крім того, Малюк подякував усім побратимам, особовому складу ВМС і ГУР і всім залученим у ці непрості заходи з вибухів на Кримському мосту і знищення флоту ворога.

Яким було друге ураження Кримського мосту

  • Друге ураження Кримського мосту було 17 липня 2023 року. Тоді місцеві жителі чули вибухи, а окупанти бідкалися про "надзвичайну подію".
  • Згодом стало відомо, що внаслідок вибуху на мостовому переході завалився проліт. Очевидці розповідали, що на мосту плита з'їхала вниз, а сам відбійник був вивернутий.
  • Варто зазначити, що вже 5 вересня 2023 року росіяни встановили новий проліт на Кримському мосту замість знищеного. Однак на мостовому переході час від часу продовжували лунати вибухи, а окупанти, боячись повторної атаки, перекривали міст і ховали його під так звану "димову завісу".
Теги по теме
СБУ
Источник материала
Поделиться сюжетом