16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
«Це не були хороші часи»: Анатоліч згадав своє радяньке дитинство
«Це не були хороші часи»: Анатоліч згадав своє радяньке дитинство

«Це не були хороші часи»: Анатоліч згадав своє радяньке дитинство

Ведучий Анатолій Анатоліч у себе в Instagram розповів про те, як минало його дитинство, яке припало на часи існування СРСР. І це спогади – не найкращі.

«Коли хтось розповідає що в СРСР було класно, я для себе вже зрозумів що це означає. Це спогади про свою молодість, бо мені здається що в 90-ті було класно. Але це було класно мені, бо я був дитиною. А моя мама купувала один окорочок і варила суп з нього, а потім смажила мені цей окорок, і сама не їла, бо він був буквально один. А я був таким прожорливим, шо навіть кісточки гриз. Але ніфіга це не були хороші часи. Просто я був маленьким і безтурботним», – розповів Анатоліч.

Анатоліч вважає, що симпатики СРСР пригадають часи, коли вони були молоді і щасливі: «Бо це був їхній розквіт, як організму».

«Але в чергах, цензурі, відсутності туалетного паперу, нормальної їжі, доступу до інформації, відсутності автопрому, можливості подорожувати світом, життя в міліцейській країні немає нічого хорошого. Молоді совкодрочери ностальгують за тим що вони бачили в фільмах Гайдая», – підкреслив ведучий.

Тому, робить висновок Анатолій Анатоліч, коли хтось каже що ось були часи» – то просто спогади про те, «коли в них ерекція була і зір стовідсотковий. Не більше».

Артиста у коментарях підтримали десятки користувачів, і перший – Володимир Остапчук: «В 6 років мама лишала мене в черзі на дві години за білизною, а сама ставала в іншу чергу».

Источник материала
Поделиться сюжетом