16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Це просто ганьба!" У команді Усика жорстко висловилися про бій із Ф'юрі
"Це просто ганьба!" У команді Усика жорстко висловилися про бій із Ф'юрі

"Це просто ганьба!" У команді Усика жорстко висловилися про бій із Ф'юрі

Менеджер Олександра Усика (22-0, 14 КО) Егіс Клімас жорстко розкритикував суддівство бою нашого співвітчизника з Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО). Особливо представника українського боксера обурила підрахунок канадця Крейга Меткалфа, який віддав перемогу британському боксеру з рахунком 114-113.

Про це Клімас заявив в емоційному інтерв'ю для YouTube каналу Second Out. За словами менеджера Усика, суддівство в боксі останнім часом перетворилося на справжню лотерею і немає гарантій того, що в реванші Олександра та Тайсона щось кардинально зміниться.

"Останнім часом я просто дивуюсь рішенням суддів. У мене просто немає слів. Немає слів. Я сидів приблизно в тому самому місці, де й суддя, і я просто не розумію, як він міг таке нарахувати. Це просто ганьба, ганьба! Дуже погане суддівство. Ми нічого не можемо з цим поробити. Один бій судді рахують добре, інший – ні, це як лотерея. Ти виграєш, як у лотерею, якщо отримуєш хорошого суддю. Я не хочу, щоб судді були на нашому боці, я просто хочу чесної роботи від них", – сказав Клімас.

Ексчемпіон світу Девід Хей відразу після бою 18 травня розкритикував американського рефері Марка Нельсона, який зафіксував нокдаун у Ф'юрі. З'явилося відео реакції колишнього боксера на дії арбітра. Водночас стало відомо про маловідоме правило, яким скористався суддя.

Українця за підсумками бою було відсторонено від боксу з медичних причин. Він був госпіталізований після поєдинку. Промоутер Олександр Красюк розповів про деталі травми щелепи українця.

Пізніше стало відомо, що Усика могли заарештувати в Саудівській Аравії після бою. А нокдаун у поєдинку було виявлено на картині XVIII століття.

Ф'юрі розповів, що його найбільше втішило в бою з Усиком. Також було опубліковано нове відео нокдауну британця у бою з українцем. У Англії заговорили у тому, що Циганський король завершить кар'єру після поразки.

Як повідомляв OBOZ.UA, Тайсон Ф'юрі вже ухвалив рішення про реванш з Олександром Усиком. Також Міжнародна федерація боксу (IBF) зробила заяву щодо позбавлення українця звання абсолютного чемпіона світу.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом