16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
В Харкові під обстріл потрапила друкарня Vivat, є загиблі, триває розбір завалів
В Харкові під обстріл потрапила друкарня Vivat, є загиблі, триває розбір завалів

В Харкові під обстріл потрапила друкарня Vivat, є загиблі, триває розбір завалів

Під час обстрілу Харкова 23 травня російські снаряди влучили у книгарню видавництва Vivat у Харкові. Про це генеральна директорка видавництва Vivat Юлія Орлова підтвердила у телеграм-каналі «Читай, krw, книжки». 

Так, це наша друкарня. Зараз пожежа. Розбирають завали і рятують людей,  - коротко написала Орлова.

За даними мера Харкова Ігоря Терехова, відомо про двох загиблих. Ще одна людина пропала безвісті. Поранених шестеро. Є загоряння цеху з папером.

За даними керівника облпрокуратури Олександра Фільчакова, загиблих п'ятеро. Всі вони на час удару перебували на робочому місці, у друкарні в Основ'янському районі Харкова, пише Суспільне. Серед жертв росіян - троє жінок та двоє чоловіків.

За його даними, у момент удару двома ракетами по підприємству там перебували понад 50 працівників. Загалом на території Основ'янського та Холодногірського районів Харкова зафіксували дев'ять влучань.

Удар по Харкову 23 травня. Фото: t.me/daphniasuggests

  • Росія вдарила по місту близько 11 години дня. В місті пролунало 15 вибухів. Станом на 13 годину відомо про 6 загиблих і 18 поранених.  За попередніми даними, удари прийшлись по транспортній інфраструктурі та одному з підрозділів комунального підприємства, яке займається життєзабезпеченням міста.   
  • Росія почала спроби наступу у Харківській області на початку травня. Країна-окупант також збільшила кількість атак по всій лінії фронту. 
Теги по теме
Харьков
Источник материала
Поделиться сюжетом