17 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Нічого видаляти не потрібно: як звільнити пам’ять на Android
Нічого видаляти не потрібно: як звільнити пам’ять на Android

Нічого видаляти не потрібно: як звільнити пам’ять на Android

Брак пам'яті на пристрої — це часта проблема, з якою зіштовхуються користувачі. Пам'ять стає переповненою різними застосунками, фото, відео та іншими програмами. Водночас видалити певні файли буває шкода. І необов'язково це робити, є інші методи, як звільнити місце. Також дізнайтеся, яка звичка шкодить вашому пристрою.

Швидко звільнити місце на Android можна використавши приховані налаштування. Для цього треба знати певний код, завдяки якому відкриється доступ до додаткових опцій очищення кешу. Також використовуючи цей метод, можна позбутися тимчасових файлів.

Існує така системна папка, яка називається SysDump. У ній зберігаються дані про всі системні помилки. З тривалим використанням гаджету обсяг папки збільшується, тому пам'ять телефону стає переповненою.

Утім, журналу з помилками системи можна позбутися.

  1. Перейдіть у застосунок "Телефон" на Android.
  2. Впишіть у полі такий код: *#9900#.
  3. З'явиться нова вкладка, де треба обрати пункт "Delete dumpstate/logcat".

Це займе всього кілька хвилин. Потрібно не закривати вкладку й дочекатися завершення процесу. Тоді на екрані з'явиться сповіщення, що все завершено. У такий спосіб ви зможете позбутися файлів кешу та непотрібних даних, які займають місце на пристрої. Водночас ваші особисті дані та завантажені програми залишаться на телефоні без змін.

Источник материала
Поделиться сюжетом