17 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Ростові-на-Дону суховантаж врізався у проліт залізничного мосту: видовищні фото річкової ДТП
У Ростові-на-Дону суховантаж врізався у проліт залізничного мосту: видовищні фото річкової ДТП

У Ростові-на-Дону суховантаж врізався у проліт залізничного мосту: видовищні фото річкової ДТП

Як повідомляють російські пабліки, халепа трапилася із суховантажем Zelenga та залізничним мостом, важливим для логістики окупантів у Криму.

Неприємний ранок для окупантів у Криму

За словами свідків, Zelenga з невідомої причини, замість того, щоб рухатися по середині річки, зійшла на мілководдя, опісля чого врізалася в розвідний міст.

Попередньо, теплохід втратив керування через несправність двигуна. Внаслідок аварії на суховантажі були зім'яті капітанський місток та рубка. Інформації про постраждалих наразі немає.

Як зазначає радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, саме цей міст активно зав’язано на логістиці у Криму. Певна річ, окупанти не використовують його для цивільного населення.

В будь-якому видапку, сьогодні без залізниці. Та мінус судно з тогового флоту росіян,
– підсумував наслідки річкової ДТП у Ростові посадовець.

Аварія на річці Дон / Кадри соцмережі

Росіяни коментують аварію на річці : дивіться відео

У Ростові суховантаж здійснив невдалу "зупинку": дивіться відео

Інші аварії у Росії

  • У Воронезькій області зіткнулися легковик та автобус. "Волга", за кермом якої перебував 69-річний житель села Попівка, влетів в автобус з окупантами. Внаслідок удару автівка вибухнула, а автобус із військовими перекинувся та впав у кювет. Водій "Волги" загинув на місці. Ще 9 військовослужбовців отримали поранення – їх госпіталізували. Відомо, що автобус віз 32 військових – контрактників та мобілізованих – з війни в Україні до Уфи.
  • У центрі Москви автомобіль росгвардії потрапив у ДТП. Позашляховик окупантів вилетів на тротуар, збив 50-річну жінку та врізався у стовп.
  • У Ярославській області потяг зіткнувся із рейсовим автобусом. Щонайменше 7 людей загинули.
  • У Смоленській областівпав Панінський міст, коли по ньому рухалися дві машини – вантажівка та легковик. Щонайменше одна людина загинула, 6 поранені.
Теги по теме
ДТП Оккупация Крыма
Источник материала
Поделиться сюжетом