Харків плаче, Київ святкує — відома телеведуча прогулялася новим мостом у Києві та нарвалася на гнів українців
Харків плаче, Київ святкує — відома телеведуча прогулялася новим мостом у Києві та нарвалася на гнів українців

Харків плаче, Київ святкує — відома телеведуча прогулялася новим мостом у Києві та нарвалася на гнів українців

Багато українців вважає такий контент недоречним і звинувачують мера Києва у тому, що витрачені на нього кошти варто було спрямувати на військо. Відповідними світлинами артистка поділилася на своїй сторінці Instagram.

Артистка вирішила з нагоди Дня Києва, 26 травня, відвідати разом з чоловіком Віталієм Борисюком та улюбленцями новий пішохідний Міст-Хвилю над Дніпром, який з'єднує острів Оболонський з парком "Наталка". Сумська повідомила, що конструкції до нього виготовлялися ще до початку повномасштабного вторгнення на Азовсталі в Маріуполі, однак через війну будівництво було зупинено.

"Завдяки коштам іноземних та вітчизняних меценатів будівництво об’єкту розпочали в 2021-му, призупинили на початку повномасштабної війни та відновили навесні минулого року. І ось нарешті кияни і гості столиці можуть побачити цей просто казковий, нескінченний Оболонський острів, на який можна потрапити через хвилястий красень міст"

Харків плаче, Київ святкує — відома телеведуча прогулялася новим мостом у Києві та нарвалася на гнів українців - Фото 1

Аудиторія зірки не розділила із нею захвату новим місцем для прогулянок киян. Деякі користувачі вважають недоречним викладати такий контент в день, коли рятувальники шукають тіла загиблих у Харкові, а інші впевнені у тому, що кошти від будівництва мосту у такий складний час було б доцільніше спрямувати на потреби військових.

"Харків сумує, а в Києві як завжди все весело…А скільки млн списали собі в кармани?"

"А не міг пан мер попросити меценатів, щоб не міст будували, а перенаправити гроші на дрони?"

"Ось так і живемо. Харків плаче — Київ святкує. Зовсім це все не на часі".

"Харків стирають з лиця землі, а Київ жирує. Про який міст можна говорити? Скоро вся Україна перетвориться на Маріуполь, а вони мости та парки відкривають".

"Пані Ольго, чи Вам за саму себе не соромно, коли пів країни під ракетами, а Ви шануєте пана Кличка за відкриття мосту, який насправді не на часі?!"

"Наче нема вiйни".

Харків плаче, Київ святкує — відома телеведуча прогулялася новим мостом у Києві та нарвалася на гнів українців - Фото 2

Популярні новини зараз
51 млн грн незаконного прибутку. У Києві розслідують факти зловживання евакуації автівок до спецмайданчиків Викликав поліцію, аби проконсультуватись — у Києві чоловіку світить штраф за "вбивство" Начальника Солом'янського РТЦК перевели до бойового підрозділу через скандал з повісткою для журналіста "Слідство.Інфо" Став відомий рейтинг найсильніших та найслабших шкіл Києва за результатами НМТ 2023
Показати ще
Читайте також: У Києві тимчасово закриють прохід на Оболонський острів, де недавно відкрили "міст-хвилю"
Источник материала
loader
loader