24 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ексміністр транспорту Червоненко засвітився у кафе із золотим пістолетом за поясом. Фото
Ексміністр транспорту Червоненко засвітився у кафе із золотим пістолетом за поясом. Фото

Ексміністр транспорту Червоненко засвітився у кафе із золотим пістолетом за поясом. Фото

Колишнього міністра транспорту і зв'язку України, відомого антиукраїнськими висловлюваннями, Євгена Червоненка помітили за столиком в кафе. Любитель Росії з'явився у громадському місці із золотим пістолетом за поясом.

Відповідні фото опублікував у Facebook український громадський діяч, волонтер і блогер Сергій Стерненко. На знімках ексчиновника зафіксували в анфас із телефоном у руках, а також зі спини.

"До вашої уваги пропагандист Медведчука і просто любитель так званої Росії Євген Червоненко. Із золотим пістолетом на поясі у громадському місці", – зазначив Стерненко.

Він зауважив, що сам Червоненко називає себе підполковником ГУР. Минулого року в Італії він брав участь у ралі спільно із росіянином. Червоненко, який є професійним автогонником та ралійним штурманом, асистував громадянину країни-агресора Росії, дворазовому чемпіону Європи з ралі Олексію Лук'янюку.

Після цього Червоненко раптом видав пафосний "патріотичний" пост. Він заявив, що житиме, доки Україна не звільнить від окупантів Крим.

У раптовий напад "любові" до батьківщини, який стався з Червоненком, українці не повірили. Адже до початку вторгнення Росії Червоненко розповідав, що окупований Крим почав "процвітати" після 2014 року.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– У 2019 році Червоненко заявляв, що Україна нібито не виживе без економічної підтримки Кремля. "Найголовнішим питанням у країні" для нього було — як перестати бути "жебраком, що принижується у Заходу". Також Червоненко стверджував, що Україні ще необхідно стати гідним суб'єктом, з яким РФ говоритиме.

– Також він стверджував, що Захід та НАТО нібито обдурили Україну і не збираються приймати її до своєї спільноти.

– Також 2019 року Червоненко влаштував скандал через торт "Руїни Кремля", подарований міністру інфраструктури Володимиру Омеляну його прессекретарем Мариною Томко.

– У 2023 році Червоненко подався у співаки, засвітившись із російським блатним у кліпі, де прославлялися ідеї скрепів. Зняли його ще 2021 року. На автомобілі, який за "дивним збігом обставин"потрапив в кадр,на трасі поряд з машиною Червоненка намальовано дві букви Z-Z.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом