У т.в.о. керівника "гаражу КМДА" Рахматулліна виявили майно в Дубаї на $14,5 млн — розпочато розслідування
У т.в.о. керівника "гаражу КМДА" Рахматулліна виявили майно в Дубаї на $14,5 млн — розпочато розслідування

У т.в.о. керівника "гаражу КМДА" Рахматулліна виявили майно в Дубаї на $14,5 млн — розпочато розслідування

Про це повідомляє Департамент з питань запобігання та виявлення корупції КМДА та журналісти проєкту "Схеми".

У т.в.о. керівника "гаражу КМДА" Рахматулліна виявили майно в Дубаї на $14,5 млн — розпочато розслідування - Фото 1

Дмитро Рахматуллін – нині виконує обовʼязки директора комунального автотранспортного підприємства столичної мерії, яке неформально називають «гараж КМДА».

У т.в.о. керівника "гаражу КМДА" Рахматулліна виявили майно в Дубаї на $14,5 млн — розпочато розслідування - Фото 2

У дубайському реєстрі вказані права власності Рахматулліна на 16 квартир у ньому сукупною площею 2255 квадратів. Нерухомість він придбав у 2009 році, але хмарочос під назвою Ferretti Luxury Beach Residence відтоді так і не збудували. Віртуальні квартири Рахматулліна вартували $14,5 мільйонів. У деклараціях посадовця ця нерухомість відсутня.

Звичайно, чиновник вказав журналістам, що "не володіє 16-ма квартирами у Дубаї" та у нього відсутні об'єкти незавершеного будівництва чи інвестиції, що підлягають декларуванню.

У т.в.о. керівника "гаражу КМДА" Рахматулліна виявили майно в Дубаї на $14,5 млн — розпочато розслідування - Фото 3

“Департамент з питань запобігання та виявлення корупції проаналізував отримані з медіа матеріали щодо в.о. директора комунального підприємства київської міської адміністрації щодо ймовірного вчинення корупційного або пов’язаного з корупцією правопорушення”

За інформацією журналістів, посадовець не зазначив у декларації майно на загальну суму 14,5 млн доларів США.

"Для подальшої перевірки фактів щодо можливого вчинення корупційного або пов’язаного з корупцією правопорушення ця інформація направлена до спеціально уповноваженого суб’єкта у сфері запобігання корупції – Національного агентства з питань запобігання корупції".

Раніше повідомлялось: У Києві судитимуть посадовця КМДА, який вимагав "відкат" з компенсації по кредиту в рамках держпрограми

Популярні новини зараз
У Києві померла директорка школи №81 — озвучуються дуже неоднозначні версії події На Київщини в деяких населених пунктах продовжаться тривалі обмеження електропостачання Готель "Феофанія", вартість якого ₴454 млн, намагалися незаконно приватизувати День Києва 2024 - цікаві факти про столицю України та її рекорди
Показати ще

Источник материала
loader
loader