Чоловік відправив доньку у психлікарню, щоб уникнути мобілізації: чим все закінчилося
Чоловік відправив доньку у психлікарню, щоб уникнути мобілізації: чим все закінчилося

Чоловік відправив доньку у психлікарню, щоб уникнути мобілізації: чим все закінчилося

Щоб уникнути військової мобілізації, батьки вирішили відправити свою доньку до психіатричної лікарні на Тернопільщині і незаконно оформити над нею опікунство. Цю історію розповіла сама дівчина у відеозверненні, яке з'явилося в соціальних мережах та привернуло увагу поліції.

На записі, який опублікували громадські активісти, молода жінка розповіла про те, як її батько змусив її пройти лікування у психіатричній лікарні, а потім незаконно взяв під своє опікування, вважаючи її недієздатною. Це все, за словами дівчини, було зроблено з метою уникнути військової служби.

Поліція Тернопільської області заявила, що вже проводить розслідування цього випадку і планує вжити відповідних заходів після завершення перевірки.

Раніше Politeka також писала про те, що Служба безпеки України викрила посадовців ДПСУ, що кришували переправу ухилянтів через кордон.

Як відомо, до процесу переправляння ухилянтів через державні кордони причетні безпосередньо співробітники Управління внутрішньої та власної безпеки Державної прикордонної служби. Про це йдеться в матеріалах кримінального провадження СБУ. Зокрема, одного з посадовців цього управління було викрито на гарячому. Прокуратура вручила цьому посадовцю підозру.

Останні новини України:

Українці можуть отримати штраф за ігнорування повістки: на яку суму покарають ухилянтів

Рідного брата вже мобілізували: українець ухилився від призову, суд його суворо покарав

"Це дуже низько — ховатися": військовий присоромив чоловіків, які ховаються від призову

Теги по теме
война
Источник материала
Поделиться сюжетом