Ребус для тих, у кого зір орла: треба за 11 секунд знайти пружину
Ребус для тих, у кого зір орла: треба за 11 секунд знайти пружину

Ребус для тих, у кого зір орла: треба за 11 секунд знайти пружину

Спробуйте розгадати дуже складну оптичну ілюзію - щоб знайти пружину, потрібно справді серйозно постаратися і напружити увагу та кмітливість.

Щоб трохи переключитися, можна спробувати розгадувати головоломки. Оптичні ілюзії бувають різними, і нерідко вони допомагають ґрунтовно потренувати мозок. Цього разу нам потрібно знайти пружину, яка захована серед гвинтів.

Головоломка від India Times дуже непроста. Щоб її розгадати, потрібно вивчити картинку, розібратися, в чому ж тут фішка, і лише тоді вдасться знайти правильну відповідь.

На картинці - безліч гвинтів. Більше схоже на те, що той, хто задумав головоломку, сфотографував ящик із ними. Десь загубилася пружина, яка такого ж кольору, як і гвинти, і дуже на них схожа. Ось її нам і потрібно знайти.

Дається лише 11 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Дивіться уважно на картинку, знайти пружину дуже непросто / India Times

Не вдалося виявити пружину? Ловіть підказку: вона внизу по центру. Правильна відповідь обведена в червоне коло.

Якщо знайшли пружину, ви дуже уважна людина / India Times

Можете спробувати розгадати й інші ребуси. Наприклад, головоломку, у якій треба знайти 3 відмінності на картинках із ведмедиком. Дві картинки справді дуже схожі, і щоб зрозуміти, чим вони відрізняються, потрібно проявити винахідливість.

Також можна розгадати ребус для тих, у кого відмінний зір. На синій таблиці з цифрами потрібно відшукати число 280. Знайти цифру не так-то й просто. Дається лише 9 секунд.

А ще в нас є оптична ілюзія, де треба за 13 секунд знайти дорогу каблучку. На фермі, де кролики їдять моркву, загубилася каблучка з діамантом. Потрібно допомогти дівчині її відшукати.

Інші новини:

Источник материала
Поделиться сюжетом