Літній COVID-19: як медики оцінюють шанси на нову хвилю
Літній COVID-19: як медики оцінюють шанси на нову хвилю

Літній COVID-19: як медики оцінюють шанси на нову хвилю

Цього літа очікується, що COVID-19 буде менш небезпечним, ніж раніше. Це означає, що ризик захворювання буде нижчим, а людям буде легше жити і працювати, не доводячи себе до екстремальних заходів безпеки, як це було раніше.

Ось кілька ключових пунктів, які розглядають експерти та повідомляє The Washington Post. Очікується, що уряд буде робити менше обмежень для людей, оскільки ситуація з COVID-19 стабілізується.

Тест на COVID. Фото: скріншот youtube

Це означає, наприклад, що можливо, не буде таких суворих вимог до масок або вимог щодо обмеження масових заходів. Один зі значних змін - це відміна обов'язкової ізоляції для людей, які отримали позитивний тест на COVID-19.

Люди зможуть повертатися до своїх звичайних справ після інфікування, якщо вони не відчувають сильних симптомів. Зниження кількості випадків COVID-19 призведе до зменшення кількості смертей від цієї хвороби. Це позитивний сигнал, який підтверджує, що стратегії боротьби з вірусом працюють.

у масці, скріншот з відео

Хоча деякі нові варіанти вірусу можуть продовжувати циркулювати, громадський інтерес до них зменшується. Варіанти, такі як FLiRT і JN.1, є менш цікавими через їх назви, хоча їх характеристики можуть варіюватися.

Ситуація поліпшується, але людям все ще слід дотримуватися деяких заходів безпеки, особливо якщо вони належать до вразливих груп. Це включає використання масок у громадських місцях та уникання тісних контактів з хворими.

Вам буде цікаво дізнатися зробите тільки гірше: які продукти краще не вживати під час застуди

Источник материала
Поделиться сюжетом