Sony підтвердила реліз God of War Ragnarok на ПК
Sony підтвердила реліз God of War Ragnarok на ПК

Sony підтвердила реліз God of War Ragnarok на ПК

Як і передбачалося, у рамках травневої презентації State of Play відбувся анонс ПК-версії скандинавського екшену God of War Ragnarok від Santa Monica Studio. Sony підтвердила дату виходу та основні особливості порту. ПК-версія God of War Ragnarok вийде 19 вересня поточного року в Steam та Epic Game Store. Дата релізу стала відома в рамках півторахвилинного геймплейного трейлера, прикріпленого нижче.

Вартість God of War Ragnarok на PC складає $60 за стандартне видання та $70 за розширене (включає ранній доступ до внутрішньоігрових предметів, міні-артбук та саундтрек). У Росії гра недоступна. На ПК обіцяють підтримку Nvidia DLSS 3.7, AMD FSR 3.1, Intel XeSS 3.1, ультрашироких моніторів (21:9, 32:9) та роздільної здатності 4K, а також розблоковану кадрову частоту.

На відміну від Ghost of Tsushima, для God of War Ragnarok на ПК наявність облікового запису PlayStation Network буде обов’язковим: на додачу до Росії гра недоступна ще в 180 країнах, де офіційно не можна створити обліковий запис PlayStation.

За сюжетом спартанця Кратоса та його сина Атрея має відвідати всі Дев’ять світів скандинавської міфології напередодні Рагнарека. До складу ПК-версії входить сюжетне доповнення Valhalla та режим «Нова гра+».

God of War Ragnarok дебютувала 9 листопада 2022 на PS4 і PS5, заслужила високі оцінки (94% на Metacritic) і продалася в кількості понад 15 млн копій. На ПК гру переносити допомагає студія Jetpack Interactive.

Источник материала
loader
loader