"Буде катаклізм": люди помітили викинуту на берег рибу, що віщує катастрофу
"Буде катаклізм": люди помітили викинуту на берег рибу, що віщує катастрофу

"Буде катаклізм": люди помітили викинуту на берег рибу, що віщує катастрофу

Мешканець морських глибин вважається найбільшою костистою рибою. Гігант отримав прізвисько "риба-землетрус", оскільки вважається, що він підіймається з великої глибини перед або після катастрофи.

Гігантську морську істоту викинуло на пляж недалеко від міста Хуе у В'єтнамі. Деякі люди вважають її "провісником стихійних лих". Місцеві жителі були здивовані та сфотографували її. Про це пише The Mirror.

Глибоководна риба-весло або Оселедцевий король дістав прізвисько "риба-землетрус", оскільки вважається, що він підіймається з великої глибини перед або після катастрофи.

Наприкінці травня морського гіганта помітили викинутим на берег. Люди були вражені, виявивши цю істоту. Вони взяли гігантську рибу на руки, а потім її розтягнули на прямому шматку деревної кори. Багато місцевих жителів просто знімали її на свої телефони. Видання зазначає, що група людей можливо з'їла велику рибу під час пляжного бенкету.

"Одна з найвідоміших легенд свідчить, що зустріч із рибою-веслом віщує стихійні лиха, зокрема землетруси й цунамі", "Значить, буде катаклізм", "Наближається землетрус!", — говорили місцеві жителі.

Люди були вражені, виявивши цю істоту
Фото: Jam Press
Група людей можливо з'їла велику рибу під час пляжного бенкету
Фото: Jam Press

Через свої розміри і форму ці риби нагадують "морських зміїв" і в міфології вважаються провісниками землетрусів і нещасть. Це одна з найдовших риб в океані. У веслоноса безлускате тіло, а слизова шкіра вкрита захисним шаром, відомим як гуанін. Завдяки своїй здатності адаптуватися до різних температур, риби зустрічаються в більшості океанів світу, за винятком полюсів.

Оселедцевий король може виростати до 8 метрів завдовжки, хоча за непідтвердженими даними, деякі з них досягають 15 метрів. Це найдовша кісткова риба на планеті. Їхнє тіло не має луски, а шкіра вкрита слизово-сріблястим захисним шаром, що називається гуаніном.

Спинний плавник починається між очима і доходить до хвоста. Вони мешкають на глибині до 1 000 метрів, і побачити їх вдається нечасто. Іноді їх викидає на пляжі після шторму або серйозної травми.

Раніше Фокус повідомляв, що озеро так сильно позеленіло, що його видно з космосу. Водойма є великим центром риболовлі, водних видів спорту та улюбленим місцем для відпочинку місцевих жителів.

Також стало відомо, що проповідник дражнив смертоносних змій для зв'язку з Богом. Джеймі Кутс вірив, що володіє якоюсь божественною силою після того, як пережив вісім укусів за 20 років. Його громада використовувала рептилій для тіснішого зв'язку з Богом.

Источник материала
Поделиться сюжетом