В Ужгороді п’яний священник УПЦ МП влетів на авто у будинок. Відео
В Ужгороді п’яний священник УПЦ МП влетів на авто у будинок. Відео

В Ужгороді п’яний священник УПЦ МП влетів на авто у будинок. Відео

В Ужгороді священник Мукачівської єпархії УПЦ МП протоієрей Іван (Лях Іван Петрович) на своєму автомобілі Ford Focus влетів у будинок у центрі міста. Священнослужитель був у стані алкогольного сп'яніння.

Кадри з місця затримання опублікував у Telegram журналіст Віталій Глагола. Він зазначив, що протоієрей служив у Свято-Воскресенському чоловічому монастирі в Ужгороді.

На кадрах видно, що правоохоронці вилучили в отця посвідчення водія і запропонували тимчасове, але той погано розумів, що це означає. Спілкуючись з поліціянтами, він матюкався, після чого запропонував, аби його провели додому в мікрорайон Дравці, а він поїде слідом за патрульним авто.

Нагадаємо, у квітні на Київщині голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко в'їхав автівкою у натовп. Чиновник збив 4 людей на пішохідному переході, серед яких – дитина. Тест на драгері показав 2,31 проміле – в 11,5 разів вище від допустимої норми.

Як повідомляв OBOZ.UA, раніше журналіст Віталій Глагола повідомляв, що у Хусті на Закарпатті затримали п’яним за кермом суддю Сергія Савицького. Він працює у місцевому райсуді й відзначився тим, що разом із колегами відпустив на волю обвинуваченого в убивстві школяра.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны