Lego представила перший конструктор для шанувальників Minecraft
Lego представила перший конструктор для шанувальників Minecraft

Lego представила перший конструктор для шанувальників Minecraft

Набір для дорослих випустили з нагоди 15-річчя Minecraft.

З нагоди 15-річчя відеогри Minecraft компанія Lego випустила конструктор для її дорослих шанувальників. УСША у продажу він з'явиться 2 серпня, уже доступне передзамовлення, повідомило The Verge.

У компанії Lego повідомили, що набір включатиме «знайомі біоми, улюблених мобів та приховані великодки».

Lego представила перший конструктор для шанувальників Minecraft - Фото 1

Набір Lego «Minecraft» 

«Біомами» у Minecraft називають ігрові поля. Вони відрізняються рельєфом, кліматичними особливостями, флорою, температурою, рівнем вологості, кольором неба, листя тощо. «Моби» у грі — персонажі, а «великодки» — майстерно заховані винагороди для найуважніших користувачів.

  • Читайте також: United24 і Lego Creators створили нові конструктори, присвячені українським пам’яткам

Lego представила конструктор Minecraft із 12 біомами, серед яких є рівнина, тайга, вишневий гай. У ньому — вісім мобів, зокрема Стів, Алекс, скелет, Кріпер та свиня. Сам набір із зовнішньої сторони має вигляд ігрового столу для крафта, але з внутрішньої містить згадувані біоми, що утворюють діораму (діорама — стрічкоподібна, зігнута півколом живописна картина з переднім наочним планом).

Lego представила перший конструктор для шанувальників Minecraft - Фото 2

Ігрові персонажі конструктора

Набір складається із 1 195 елементів. У США він коштує 89,99 дол., у Канаді — 119,99 кан. дол., у Великій Британії — 79,99 фунтів стерлінгів, в Австралії — 129,99 дол., а в країнах Євросоюзу — 89,99 євро. Конструктор можна передзамовити на сайті Lego.

Нагадаємо, у березні платформа залучення благодійної допомоги на підтримку України United24 та компанія Endorah представили онлайн-гру «Minesalt», створену на основі всесвітньо відомої гри «Minecraft», яка дозволяє познайомитися з українським Соледаром, що у свій час був найбільшим солевидобутком на європейських теренах. У грі — 16 локацій, 500 віртуальних кілометрів тунелів, проходячи якігравці можуть знайти 140 кристалів. Благодійники привертають увагу до потреби відродження Соледара, адже у лютому 2023го його захопили російські окупанти.

Фото: Minecraft / Lego

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Источник материала
loader
loader