"Просто неймовірно": ланцюжок врятував чоловікові життя, зупинивши кулю, що влучила йому в шию
"Просто неймовірно": ланцюжок врятував чоловікові життя, зупинивши кулю, що влучила йому в шию

"Просто неймовірно": ланцюжок врятував чоловікові життя, зупинивши кулю, що влучила йому в шию

За словами співробітників поліції, постріл стався під час сварки. Ланцюжок був зроблений не з чистого срібла, тому він зміг зупинити кулю.

Куля 22-го калібру застрягла в срібному ланцюжку на шиї жертви. Після пострілу у постраждалого чоловіка зі США залишилася лише невелика колота рана. Про це пише Sky News.

Життя чоловіка, ймовірно, було врятовано після того, як намисто з товстого ланцюга запобігло потраплянню кулі в його шию. За словами поліції американського штату Колорадо, постріл стався під час сварки. Куля 22-го калібру застрягла в срібному ланцюжку на шиї жертви.

Унаслідок нападу, скоєного минулого вівторка, 28 травня, у безіменного чоловіка залишилася лише колота рана. Поліцейські з Комерс-Сіті, розташованого недалеко від Денвера, опублікували фотографії закривавленого ланцюжка.

Ланцюжок зупинив пулу
Фото: Commerce City Police Department

"Ми б сказали, що він дійсно ухилився від кулі — але насправді він утримався від кулі. Цей срібний ланцюжок завширшки близько 10 мм, ймовірно, єдина причина, з якої жертва стрілянини, на яку ми вчора відреагували, все ще жива", — підписали вони фото.

Передбачуваного стрільця, особу якого також не встановлено, заарештували на місці злочину й обвинуватили в замаху на вбивство.

Чоловік відбувся невеликою раною на шиї
Фото: Commerce City Police Department

Співробітники поліції зазначили, що, хоча намисто було сріблястого кольору, воно, найімовірніше, не було з чистого срібла, адже воно не зможе зупинити кулю.

"Можливо, варто двічі подумати, перш ніж сумувати через підробку. Просто неймовірно", — пожартували в поліцейському управлінні Комерс-Сіті.

Раніше Фокус повідомляв, що проповідник дражнив смертоносних змій для зв'язку з Богом. Джеймі Кутс вірив, що володіє якоюсь божественною силою після того, як пережив вісім укусів за 20 років. Його громада використовувала рептилій для тіснішого зв'язку з Богом.

Також стало відомо, що стрімерка заплатила жінці, яка не вміє плавати, щоб вона стрибнула в озеро. Інфлюенсерка Наталі Рейнольдс посміялася над ситуацією та втекла з місця події. Постраждалу жінку дістала з озера служба порятунку.

Теги по теме
полиция
Источник материала
Поделиться сюжетом