![Натуральний смак літа: рецепт полуничного варення, яке приготує кожен](https://thumbor.my.ua/mLRARXlKkZe_SgaGHaydSSGTppQ=/800x400/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F9d446876ccbc5cf390b496f3f797cb9c.jpg)
Натуральний смак літа: рецепт полуничного варення, яке приготує кожен
Домашнє варення з полуниці люблять і діти, і дорослі. Кращого доповнення до солодких оладок, тортів і тарталеток, мабуть, немає. Воно чудово смакує взимку, коли ми згадуємо літні моменти та з тугою дивимося на календар, відраховуючи дні до теплої пори.
Полуничне варення
- Час: 1.5 години
- Порцій: 4
Чудовий смак / Фото unsplash
Приготування:
- Фрукти помийте та видаліть плодоніжки.
- Потім перелийте в каструлю, додайте цукор і лимонний сік.
- Помістіть полуницю на вогонь та повільно варіть ягоди до тих пір, поки воно не загусне і не набуде необхідної консистенції.
- Зазвичай це займає близько 3 годин.
- Ті, у кого постійно не вистачає часу, можуть приготувати варення з полуниці на швидку руку і скористатися загусником (натуральний пектин тощо), що значно скоротить час приготування варення.