Не лише бізнесмени, філантропи та мільйонери. Хто бере участь у франшизах реаліті-шоу «Холостяк»
Не лише бізнесмени, філантропи та мільйонери. Хто бере участь у франшизах реаліті-шоу «Холостяк»

Не лише бізнесмени, філантропи та мільйонери. Хто бере участь у франшизах реаліті-шоу «Холостяк»

Інше
Column
Не лише бізнесмени, філантропи та мільйонери. Хто бере участь у франшизах реаліті-шоу «Холостяк»
Column
Інше

Не лише бізнесмени, філантропи та мільйонери. Хто бере участь у франшизах реаліті-шоу «Холостяк»

Новина про те, що в нашому «Холостяку» братиме участь ветеран російсько-української війни та блогер Олександр Терен Будько пробудила в мені цікавість дізнатися, а що ж там по Холостяках і Холостячках в інших країнах.
Марина Крижня
5 Черв 2024
0
14

І знаєте що? Все дуже цікаво. Наприклад, у німецькій версії шоу брали участь одразу два Холостяки. Наприкінці грудня минулого року оголосили їхні імена, а в січні 2024 року вже почали показувати новий 14 сезон. 

Холостяками стали підприємець у сфері нерухомості Себастьян Клаус з Гамбурга та власник першокласного фітнес-центру та оздоровчого центру Денніс Гріз з Кемптона. До цього чоловіки між собою не були знайомі, а канал RTL, де й виходило шоу, нам обіцяв любовні трикутники. Що не обіцяв — так це побачення з жінками й акулами (а вони теж були). До речі, дівчат було 22.

У Словачинні в 2024 році також уже вийшов Холостяк. Там він має назву Ruža pre nevestu («Троянда для нареченої»). Там, на відміну від Німеччини, був один головний герой, який шукав своє кохання — Радко Урбаняк. Він — успішний бізнесмен, є співвласником чотирьох елітних закладів (а починав колись як бармен). Народився в Банській Бистріці, але вже 15 років живе за кордоном.

Чеський телеканал TV Nova завершує зйомки свого «Холостяка». Кастинг почався ще в грудні й загалом про сам проєкт поки мало інформації. Шоу прямо оповите флером таємничості (власне, як зазвичай і у нас). Зйомки тривали впродовж травня на грецькому острові Родос, але поки що деталі не розголошуються. Сам же формат нагадуватиме словацьку «Троянду для нареченої».

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Televize Nova (@tvnovaofficial)

А в Америці, де це шоу і зародилося, все значно цікавіше. Минулого року, тобто у 2023 там запустили першого в історії «Золотого Холостяка» для самотніх людей 60+, які хочуть знайти пару. Першим Золотим Холостяком був 72-річний Джеррі Тернер з Гудзону (штат Індіана) — успішний ресторатор на пенсії, вдівець. Його участь у шоу підтримали діти та онуки. Шоу вже вийшло, тож ми знаємо переможицю — Джеррі обрав 70-річну Терезі Ніст.

Вони навіть одружилися 4 січня 2024 року й телеканал ABC транслював їхнє весілля в прямому ефірі під назвою «Золоте весілля». Щоправда пара розлучилася після цього через 3 місяці.

І в січні телеканал ABC оголосив, що тепер зніматиме «Золоту холостячку», яку покажуть вже цієї осені. А в травні канал навіть повідомив, хто ж стане головною героїнею. Творці шоу далеко не ходили і на головну роль запросили учасницю першого сезону «Золотого холостяка» — 61-річну Джоанн Васос.

Вона — вдова, шкільна адміністраторка. «Золотого холостяка» покинула ще на третьому тижні шоу, хоча її шанси на перемогу були високими. Джоанн прийняла рішення піти, щоб допомогти своїй доньці впоратися з післяпологовою депресією.

Усім нам звичний формат «Холостяка» та «Холостячки» теж вийде в Америці. У травні телеканал ABC повідомив, що зніматиме 29 сезон шоу (цікаво, скільки сезонів планує СТБ і чи не хоче спробувати зняти «Золотого холостяка»). Ну а новою «Холостячкою» стане Дженн Транн, 25-річна асистентка лікаря з Маямі (Флорида). Дженн стала першою азіатською зіркою франшизи.
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений The Bachelorette (@bacheloretteabc)

А попереднім холостяком був 28-річний тенісист із Колоа (Гаваї) Джої Граціадей. Він уже брав участь у 20 сезоні «Холостячки». Здається, коло замкнулося. В принципі ABC вже назнімало стільки шоу про холостяків і холостячок, що можна робити рокіровки й брати учасників із попередніх сезонів не тільки на головну роль.
Отож в «Холостяку» як зазвичай купа бізнесменів, розлучення (якщо ви думали, що це тільки в нашому реаліті — це не так), та критики. І тут я вас не здивую. Бо вона стосується того моменту, що учасники та учасниці приходять за славою, з бажанням стати багатими і знаменитими, а не для того, щоб знайти кохання.
А ми що? Очікуємо на сезон із нашим Холостяком Олександром Тереном. Сподіваємось, що проєкт вирізнятиметься серед усіх попередніх сезонів.

Фото: John & Joseph Photography/Disney, RTL, TV Markíza, ABC, cartermatt.com

«Антоніна»
Марина Крижня
Троєщинський базар, магазини і секондхенди. Леся Нікітюк запустила фешн-шоу
Теги
шоу холостяк
Холостячка
Холостяк
Олександр Терен Будько
Олександр Терен
Источник материала
Поделиться сюжетом