iPhone 16 Pro може встановити новий рекорд для дисплеїв смартфонів
iPhone 16 Pro може встановити новий рекорд для дисплеїв смартфонів

iPhone 16 Pro може встановити новий рекорд для дисплеїв смартфонів

Млин чуток про iPhone 16 набирає обертів, адже до очікуваного анонсу залишилося лише три місяці. Останні дані підтверджують одну зі змін, які з’являться в топовій моделі iPhone 16 Pro Max.

Згідно з інформацією від IceUniverse, iPhone 16 Pro Max матиме найтонші безелі серед усіх смартфонів. Це підтверджує попередні чутки і логічно узгоджується з іншою давньою інформацією про iPhone: моделі iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max отримають більші дисплеї. Зокрема, дисплей iPhone 16 Pro збільшиться з 6,1 дюйма до 6,3 дюйма порівняно з iPhone 15 Pro, а екран iPhone 16 Pro Max зросте з 6,7 дюйма на iPhone 15 Pro Max до 6,9 дюйма.

Наступна серія iPhone Pro повинна отримати чіп A18 Pro і буде доступна в чотирьох кольорах: чорному, білому (або сріблястому), сірих варіаціях і новому рожевому відтінку, який замінить синій титановий варіант iPhone 15 Pro.

За чутками, iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max знову будуть оснащені камерою з трьома об’єктивами. За чутками, ультраширока камера буде оснащена 48-мегапіксельним сенсором, що значно більше ніж 12-мегапіксельний сенсор на iPhone 15 Pro. Це означає, що знімки з ультраширокої камери матимуть більше деталей, особливо в умовах недостатнього освітлення. Також передбачається, що в iPhone 16 Pro Max будуть покращені всі три об’єктиви: два скляні та шість пластикових елементів для кожного.

Тим часом зміни будуть і в iPhone 16 і iPhone 16 Plus початкового рівня. Очікується, що обидва пристрої будуть оснащені подвійною камерою, яка представлена ​​у вигляді вертикального острівця камери у формі таблетки. Ця зміна в порівнянні з попередніми роками і багатьом нагадає систему камер на культовому iPhone X. Хоча базові моделі будуть мати інше розташування камер, технічні характеристики, схоже, не були оновлені.

Серед очікуваних змін кольорів iPhone 16 і iPhone 16 Plus – чорний, зелений, рожевий, блакитний і білий відтінки. iPhone 15 та iPhone 15 Plus доступні в блакитному, рожевому, жовтому, зеленому та чорному кольорах. Раніше ходили чутки, що звичайна серія iPhone 16 буде представлена ​​в семи кольорах: рожевому, блакитному, жовтому, зеленому, чорному, білому та фіолетовому.

Нові iPhone, швидше за все, будуть анонсовані Apple у вересні.

Источник материала
Поделиться сюжетом