Плетенчук залишив посаду речника Сил оборони Півдня
Плетенчук залишив посаду речника Сил оборони Півдня

Плетенчук залишив посаду речника Сил оборони Півдня

Голова Центру стратегічних комунікацій і речник Сили оборони Півдня Дмитро Плетенчук залишив цю посаду і повернувся до виконання обов’язків речника військово-морських сил ЗСУ

Зміст

Про це він написав у facebook.

"Шановні колеги, доповідаю: наразі моє відрядження до Сили оборони Півдня України в якості очільника Центру стратегічних комунікацій та речника угрупування закінчено. Так було сплановано від початку. Прошу не шукати ніяких подвійних сенсів або "зрадоньки"", - поінформував Плетенчук.

Він запевнив, що "свій функціонал в якості "кризового менеджера" він виконав" і повернувся до виконання обов'язків речника ВМС ЗС України.

Плетенчук подякував вищому керівництву за довіру і можливість отримати новий керівний досвід.

За його словами, за 45 діб на посаді речника Сил оборони Півдня він провів 177 етерів, 15 брифінгів, 19 інтерв'ю і кілька кадрових перестановок, зміну політики взаємодії та діалогу.

  • Нагадаємо, що 19 квітня Генеральний Штаб України провів ротаційні заходи щодо начальниці Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Наталії Гуменюк.
  • Відомо, що Наталя Гуменюк отрималапосаду заступниці начальника управління комунікацій оперативного командування "Південь". До її нових повноважень входить усе, що стосується комунікацій ОК "Південь", але не взаємодія з медіа.
Теги по теме
Украина Вооруженные силы Украины военные
Источник материала
Поделиться сюжетом