"Я помру на своєму городі": Світлана Лобода зізналася, де зараз її сім'я
"Я помру на своєму городі": Світлана Лобода зізналася, де зараз її сім'я

"Я помру на своєму городі": Світлана Лобода зізналася, де зараз її сім'я

Loboda з розумінням поставилася до рішення близьких.

Українська співачка Світлана Лобода після 2014 року продовжила виступати в країні-окупанті. Однак із початком повномасштабної війни вона висловила чітку антивоєнну позицію і обірвала зв'язки з рф.

Нині артистка займається благодійністю на користь України та ЗСУ, зокрема допомагає відновлювати рідне місто Ірпінь. Сама Лобода в Україні востаннє була півроку тому з приватним візитом.

Про це Світлана розповіла в бесіді з казахським інтерв'юером Тимуром Балимбетовим. Також співачка поділилася, де зараз перебувають її батьки та молодша сестра Ксенія.

Сім'я артистки продовжує жити в Ірпені. Наталя Василівна, мама співачки, часто приїжджає до Риги, а ось батько, Сергій Васильович, навідріз відмовляється залишати рідні землі.

"Півроку тому була в Україні. Я не виступала, я приїхала до батьків, тому що там все ще живе мій тато. Моя мама живе між Ригою та Україною. Вони живуть у місті Ірпінь, це недалеко від Києва. Я приїжджаю тата відвідувати. Зараз тато обіцяв приїхати до мене, не знаю, чи впорається він, він важко ходить, він досить доросла людина. Але будемо старатися, я обіцяла йому риболовлю організувати, тож будемо сподіватися, що це спрацює, і йому вдасться приїхати та він хоча б місяць побуде зі своїми онуками. Але вони так люблять свій дім. "Мій дім, моя фортеця" - це про них. Вони категорично відмовляються переїжджати і жити зі мною, і тато каже, якщо треба померти, я помру на своїй землі, на своєму городі, у своєму будинку. Я їх розумію", - розповіла Світлана Лобода.

Хто така Світлана Лобода?

Світлана Лобода - українська співачка, автор пісень. Заслужена артистка України (2013). У 2004 році 3 місяці була частиною популярного дівочог поп-гурту ВІА Гра. У 2009 році представляла Україну на Євробаченні з піснею "Be My Valentine (Anti-crisis Girl)" (12-е місце). З 2010 року виступає під псевдонімом LOBODA. Найпопулярніші пісні Світлани Лободи - "Твои глаза", "Случайная", "К черту любовь", "Родной" та ін.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська блогерка і журналістка Раміна Есхакзай розкрила деталі про бойфренда-військового. Вона розповіла, де служить її коханий, та яку його мрію їй не терпиться здійснити.

Також відомий продюсер Володимир Завадюк підтвердив стосунки з новим бойфрендом. Він розкрив особистість партнера та показав чуттєву фотосесію з ним.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом