Без світла: як роздавати мобільний інтернет
Без світла: як роздавати мобільний інтернет

Без світла: як роздавати мобільний інтернет

Сучасні смартфони мають таку функцію.

Через постійні ракетні удари Росії по енергетичним об’єктам, українці живуть в умовах відключень світла. Навіть без світла часто важливо мати доступ до інтернету для роботи чи навчання.

Найпростіший спосіб це зробити – підключитись до мобільного інтернету. Також більшість сучасних смартфонів оснащені функцією мобільної точки доступу, яка дає змогу роздавати мобільний інтернет на інші пристрої. Видання CNET розповіло, як скористатися цією функцією.

Мобільна точка доступу перетворює ваш телефон на Wi-Fi-роутер. Для цього потрібно ввімкнути мобільний інтернет, потім зайти в «Налаштування», у розділі «Підключення» вибрати функцію «Мобільна точка доступу» і активувати її. Також можна встановити пароль і назву точки доступу.

Після того як усі кроки виконано, до мобільної точки доступу можна під'єднати комп'ютер, ноутбук або інший пристрій. Для цього потрібно відкрити налаштування Wi-Fi, вибрати ім'я точки доступу і ввести пароль.

Варто пам’ятати, що швидкість мобільного інтернету, ймовірно, буде більш повільною, ніж звичайного. Крім того, до мобільної точки доступу можна під'єднати обмежену кількість пристроїв, а з'єднання працюватиме тільки доти, доки телефон не розрядиться.

Також використання мобільної точки доступу може призвести до перевищення ліміту, передбаченого тарифним планом, а отже, до додаткових комісій або обмеження швидкості.

Источник материала
Поделиться сюжетом