Apple повертає давно забуту функцію SharePlay в iOS 18
Apple повертає давно забуту функцію SharePlay в iOS 18

Apple повертає давно забуту функцію SharePlay в iOS 18

На конференції WWDC 2024 Apple оголосила про повернення функції SharePlay в iOS 18. Тепер ця функція буде доступна на всіх нових пристроях, включаючи Apple HomePod, HomePod mini, Apple TV та навіть звичайні Bluetooth-динаміки через Apple Music. Також Apple Music інтегрується з Taptic Engine, що дозволить створювати тактильні відчуття у такт музиці, роблячи її доступнішою для людей з проблемами слуху.

Завдяки SharePlay, користувачі зможуть ділитися контролем над музикою з друзями та родиною, незалежно від того, чи мають вони підписку на Apple Music. Достатньо, щоб у друзів був iPhone з встановленою Apple Music. Все, що їм потрібно зробити, це відсканувати QR-код SharePlay за допомогою свого iPhone. Функція стане доступною восени з оновленнями для tvOS та iOS.

SharePlay вже знайома користувачам Apple CarPlay, де вона дозволяє надавати контроль над відтворенням музики іншим людям. Тепер ця зручна функція повернеться на інші пристрої після того, як її тестування в бета-версії iOS 17.4 було зупинене без пояснення причин.

Крім того, Apple повідомила про нову функцію Apple Music, яка використовуватиме Taptic Engine iPhone для створення тактильних відчуттів у такт музики. Ця функція призначена для покращення доступності, допомагаючи людям з проблемами слуху сприймати музику через вібрації. Очікується, що ці нововведення значно покращать користувацький досвід і зроблять музику доступнішою для всіх.

Источник материала
Поделиться сюжетом