Бюджетний кросовер Fiat на базі Peugeot та Opel показали на нових фото
Бюджетний кросовер Fiat на базі Peugeot та Opel показали на нових фото

Бюджетний кросовер Fiat на базі Peugeot та Opel показали на нових фото

Новий Fiat Grande Panda 2025 модельного року – довгоочікуваний бюджетний кросовер із легендарним ім'ям. Модель вже офіційно розсекретили на нових фото. В основі – напрацювання Peugeot та Opel, але дизайн унікальний.

Подробиці повідомляє Carscoops. Виявилося, що дизайн виконали не в дусі концепту 2019 Fiat Centoventi. Раніше в компанії вже підтверджували, що машина з такою зовнішністю вирушить у виробництво. Кілька років тому Centoventi своєю прем'єрою анонсував появу бюджетного електрокара.

Можливо, компанія підготує прем'єру ще однієї моделі у лінійці. А безпосередньо новий Fiat Grande Panda (оцінили відсилання в імені до Fiat Grande Punto, який вже не виробляють?) виконаний у брутальному квадратному дизайні, який відсилає до найпершої версії знаменитої моделі. Стильно та свіжо.

Нова Fiat Panda 2025 модельного року готується до повної прем'єри 11 липня 2024 року, коли італійський автовиробник відзначатиме свій 125-й день народження. Покупці вибиратимуть між електричною та гібридною модифікаціями. Ціна – близько 20 000 євро.

Цікаво, що новий Fiat будуть виробляти паралельно із актуальною Panda, яка протримається на конвеєрі як мінімум до 2026 року.

OBOZ.UA вже показував раніше бюджетний кросовер VW.

Источник материала
Поделиться сюжетом