Як смачно посмажити рибу на сковорідці: буде нежирна та дуже соковита
Як смачно посмажити рибу на сковорідці: буде нежирна та дуже соковита

Як смачно посмажити рибу на сковорідці: буде нежирна та дуже соковита

ІНГРЕДІЄНТИ

1. Філе білої риби – 1 кг.

2. Олія для смаження – 10 г.

3. Цибуля – 1 шт.

4. Морква – 1 шт.

5. Яйця курячі – 3 шт.

6. Сметана – 200 г.

7. Сир твердий – 150 г.

8. Сіль, перець – за смаком.

🔵 РЕЦЕПТ

1. На дно форми викладаємо рибу, зверху – смажену цибулю з морквою, розрівнюємо.

2. Окремо змішуємо яйця, сметану і тертий сир. Солимо, перчимо, додаємо суміш у форму.

3. Відправляємо в духовку на 20 хвилин, температура – 180 градусів.

Источник материала
Поделиться сюжетом