Як заморозити кукурудзу: надзвичайно простий спосіб, з яким впорається кожен
Як заморозити кукурудзу: надзвичайно простий спосіб, з яким впорається кожен

Як заморозити кукурудзу: надзвичайно простий спосіб, з яким впорається кожен

Для того, щоб зберігати сиру кукурудзу, потрібно виконати всього кілька простих дій.

Зібраний з городу та саду врожай хочеться зберегти на якомога довший період часу, щоб мати змогу насолоджуватися овочами, фруктами та іншими плодами навіть у холодну пору року. У багатьох випадках для цього стане у нагоді морозильна камера. Зокрема, таким чином можна зберігати свіжу кукурудзу.

Як зберегти кукурудзу в морозильнику у цілому вигляді? Про це розповідається на YouTube-каналі "Сім'я Григоряк".

Спершу потрібно очистити її. Якщо стебло занадто довге, його потрібно обрізати, щоб плід зручніше помістився в пакетик.

Для заморожування кукурудзи в цілому вигляді потрібно придбати пакетики, можна брати розміром 25х30 см або 30х30 см, залежно від того, скільки саме штук ви плануєте помістити в один пакет. Зазвичай в один такий пакет поміщається по 6-8 штук.

Після того, як кукурудза вже опиниться в пакеті, потрібно буде вручну спустити звідти повітря, наскільки це буде можливо. Після цього закрити пакети і наклеїти етикетки з датою, щоб знати, коли саме ці плоди буди поміщені у морозильну камеру.

"Ми також наклеюємо такі етикетки і пишемо, якого вони року. Тому що, наприклад, можуть залишитися з минулого року такі пакетики кукурудзи. Щоб не було потім так, що стара залишається з року в рік, тому ми пишемо рік", – зазначила авторка каналу.

Далі покласти кукурудзу в морозилку приблизно на середню полицю. Старатися класти подалі від генератора холоду, тому що їй не потрібно багато холоду.

"Коли ви вже будете готувати таку кукурудзу, то її потрібно одразу класти у кип’яток. Не чекати, щоб вона розморозилася, а класти одразу в киплячу воду, і вона так дуже добре приготується і буде, наче свіжа", – пояснила авторка каналу.

Дивіться відео про те, як заморозити кукурудзу:

Як довго зберігаються овочі та фрукти в холодильнику/ Главред

Вас також може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом