Краща за яблучну: як приготувати пухку полуничну шарлотку до чаю
Краща за яблучну: як приготувати пухку полуничну шарлотку до чаю

Краща за яблучну: як приготувати пухку полуничну шарлотку до чаю

Шарлотка – це десерт, який, зазвичай, готують з яблуками. Але в літній період вдалим рішенням буде використати соковиту сезонну полуницю для такої випічки. Ягода чудово поєднається з пухким тістом. 

Ідея приготування пухкої полуничної шарлотки опублікована на сторінці фудблогерки з ніком prikorm kids menu в Instagram. Вам знадобиться всього 5 інгредієнтів.

Інгредієнти:

  • яйця – 4 шт.
  • цукор – 3 ст.л.
  • борошно – 200 г
  • розпушувач – 1 ч л
  • полуниця

Спосіб приготування:

1. Яйця заздалегідь дістати з холодильника, щоб вони були кімнатної температури або можна поставити яйця на декілька хвилин в теплу воду.

2. Яйця змішати з цукром.

3. Збити міксером.

4. Додати борошно та розпушувач, все збити блендером.

5. Перекласти у форму змащену олією.

6. Поставити зверху декілька нарізаних полуниць.

7. Випікати за температури 190 градусів 30 хвилин (орієнтуйтесь на свою духовку).

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Галета з яблуками
  • Шарлотка з яблуками
  • Булочки з яблуками
Источник материала
Поделиться сюжетом