"Медицині такі випадки відомі". Український музикант поставив діагноз зрадницям Ані Лорак та Таїсії Повалій
"Медицині такі випадки відомі". Український музикант поставив діагноз зрадницям Ані Лорак та Таїсії Повалій

"Медицині такі випадки відомі". Український музикант поставив діагноз зрадницям Ані Лорак та Таїсії Повалій

Популярний український музикант, лідер гурту "ТіК" Віктор Бронюк прокоментував зрадницьку позицію народних артисток України Ані Лорак та Таїсії Повалій. Співачки, незважаючи на кремлівську агресію, продовжують жити та працювати в РФ.

В інтерв’ю OBOZ.UA співак припустив, що його колеги свого часу погналися з Росію за великими заробітками, а зараз залишаються там, бо не мають уявлення, що таке совість.

"Ну, знаєте, в медицині такі випадки відомі, – каже Віктор Бронюк. – Що тут коментувати? Все і так очевидно. Вони хотіли туди потрапити, погналися за довгим рублем. А далі – це вже було питання внутрішніх згод з совістю. Але наскільки я розумію, ні одна, ні друга не знає, що це таке".

Віктор Бронюк також пригадав, як російські артисти, приїжджаючи в Україну, розпиналися про братерську любов до українців та єдину колиску слов’янських народів.

"Ми ще студентами каталися по фестивалях, куди завжди приїжджали росіяни, – згадує Бронюк. – Після виступів збиралися з гуртожитках, влаштовували такі собі вечори дружби. І завжди приходив такий момент, коли вони починали розганяти радянські наративи про те, що ми брати. Приходив час – і вмикався цей тумблер. І я своїм завжди тоді казав: "Переходимо на українську". Вони нічого з наших розмов не розуміли – ми кайфували".

"Колись у мене був випадок, здається, в Запоріжжі на фестивалі, куди приїхав колектив із Волгограда, – продовжує співак. – Ввечері ми зустрілися, і почалася оця історія про братерську любов, єдину колиску слов’янських народів, старшого брата. Я кажу: "Хто вам сказав, що ви старші брати?" "Ну як же? У нас же більша територія", – відповідають. "Якщо брати до уваги історичні парадигми, ви не можете бути нам ніяким родичем, тому що насправді Росія – це незрозумілий підкидьок, який виріс у монстра", – пояснюю їм".

Раніше OBOZ.UA писав, що зірка "Жіночого лікаря", акторка Олеся Власова розповіла про відомого росіянина з Херсонщини, який мовчить про війну.

Повне інтерв’ю з співаком Віктором Бронюком читайте тут.

Також на OBOZ.UA – інтерв’ю з головним телесиноптиком України Миколою Луценком – про шалений успіх, перемогу над страшною хворобою та переїзд до Чернігова.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом