На Чернігівщині запрацював центр із розшуку зниклих безвісти за особливих обставин
На Чернігівщині запрацював центр із розшуку зниклих безвісти за особливих обставин

На Чернігівщині запрацював центр із розшуку зниклих безвісти за особливих обставин

У Чернігівській області розпочав роботу Координаційний центр із розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.

Про це у Телеграмі поінформувало Управління з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин Міністерства внутрішніх справ, передає Укрінформ.

«Координаційний центр створений з метою підвищення результативності пошукових дій, а також для комунікації з родинами зниклих громадян. Основні завдання Центру: збір оперативної інформації про місце зникнення особи; відбір біологічних зразків у родичів для майбутньої ідентифікації; комунікація з громадянами, які втратили зв’язок зі своїми близькими, які перебували в зоні проведення бойових дій», - заявили у МВС.

В установі радять жителям Чернігівщини, якщо їм відомі факти зникнення безвісти громадян, у тому числі за особливих обставин, їхнього викрадення або взяття у полон, звернутися до найближчого підрозділу поліції із відповідною заявою, або до учасників робочої групи Координаційного центру за номерами телефонів: 093-60-45-241, 073-31-24-604, 063-87-44-354, 063-816-24-75, 067-89-22-015.

«Якщо Ви розшукуєте безвісти зниклого, то можете звернутися за допомогою до регіонального представника Управління з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин у Чернігові Катерини Смуригіної: м. Чернігів, проспект Перемоги,74, каб. 607, (067) 596 50 11», - радять у міністерстві.

Як повідомляв Укрінформ, у поліції Херсонської області запрацював спеццентр з розшуку зниклих безвісти.

Теги по теме
МВД
Источник материала
Поделиться сюжетом