Опубліковано нові подробиці про смартфон Xiaomi Mix Flip
Опубліковано нові подробиці про смартфон Xiaomi Mix Flip

Опубліковано нові подробиці про смартфон Xiaomi Mix Flip

Xiaomi працює над двома складаними телефонами для китайського ринку: Xiaomi Mix Fold 4 та Mix Flip.

Mix Fold 4 може вийти на ринок наступного місяця, оскільки вже отримав схвалення на платформі сертифікації 3C. Mix Flip, ймовірно, буде представлений разом із Mix Fold 4, оскільки його теж помітили на сертифікації 3C минулого місяця.

Новий витік, наданий інсайдером Digital Chat Station, розкриває ключову інформацію про майбутній Mix Flip. Джерело зазначає, що смартфон буде оснащено великим зовнішнім дисплеєм, що дозволяє обертати його, щоб бути зручним для правшів та шульг.

Годинник працюватиме на базі процесора Snapdragon 8 Gen 3, який забезпечить приріст продуктивності приблизно на 50% порівняно з іншими складаними телефонами в стилі «фліп», а його можливості в галузі штучного інтелекту будуть значно покращені.

На схемі, наданій DCS, видно, що зовнішній екран Mix Flip досить великий і може досягати близько 4 дюймів. У смартфона будуть кільцеві камери, причому верхня оснащена світлодіодним спалахом.

Mix Flip зможе виділятися серед складаних телефонів, пропонуючи чудову якість зйомки. Камера повинна складатися з головного 50-Мп датчика з OIS та 60-Мп телекамери OmniVision OV60A з 2-кратним оптичним зумом. Хоча розмір акумулятора поки невідомий, очікується, що він підтримуватиме швидку зарядку потужністю 67 Вт.

Источник материала
Поделиться сюжетом