Samsung Galaxy S24 FE вперше на офіційних рендерах
Samsung Galaxy S24 FE вперше на офіційних рендерах

Samsung Galaxy S24 FE вперше на офіційних рендерах

Samsung знову потрапляє в заголовки газет, цього разу з Galaxy S24 FE. Корейський гігант працював над своїм наступним доступним флагманським телефоном, і тепер ми маємо перший погляд на пристрій, завдяки інформатору OnLeaks.

Зовні пристрій дуже нагадує Galaxy S24 і Galaxy S24+. Рендери демонструють телефон у чорному та зеленому кольорах із плоским дизайном і трьома кільцями камери на задній панелі. Рами, ймовірно, зроблені з алюмінію, оскільки на них є антени. 

У правій частині середньої рами розташовані кнопки регулювання гучності та кнопка живлення, а в нижній частині — лоток для SIM-карти, порт USB-C, решітка основного динаміка та мікрофон. Рамки переднього дисплея здаються тонкими, хоча й не однорідними, з трохи товщим підборіддям. Повідомляється, що дисплей матиме діагональ 6,65 дюйма і, як очікується, це буде панель AMOLED.

Для продуктивності пристрій, ймовірно, використовуватиме чіп Exynos 2400, який отримав 2047 балів в одноядерних і 6289 у багатоядерних тестах на Geekbench.

Однак список тестів показав, що SoC має дещо нижчу тактову частоту основного ядра Cortex-X4 на 3,11 ГГц порівняно з 3,21 ГГц стандартного варіанту. Це свідчить про те, що Samsung може використовувати налаштовану версію Exynos 2400 для S24 FE. Програмна частина речей буде оброблятися OneUI 6.1 на базі Android 14, який матиме функції ШІ.

Очікується, що S24 FE збереже налаштування камери Galaxy S24 і S23 FE, з основною камерою на 50 МП, телеоб’єктивом на 10 МП і ультрашироким об’єктивом на 12 МП. Як основний, так і телеоб’єктив підтримуватимуть OIS.  Очікується, що термін служби батареї та характеристики заряджання також залишаться такими ж: акумулятор ємністю 4500 мАг, швидка зарядка 25 Вт і бездротова зарядка 15 Вт.

Источник материала
Поделиться сюжетом