У семи областях є знеструмлення через бойові дії та технологічні причини
У семи областях є знеструмлення через бойові дії та технологічні причини

У семи областях є знеструмлення через бойові дії та технологічні причини

В Україні через бойові дії й технологічні причини є знеструмлення споживачів у семи областях, у Дніпропетровській та Чернігівській понад 200 абонентів без газопостачання.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство енергетики повідомило у Фейсбуці.

У Харківській області внаслідок бойових дій без світла станом на ранок перебували 40,8 тисячі абонентів у 107 населених пунктах. Заживлення споживачів триває.

Газопостачання в регіоні відновили 83 абонентам.

У Київській області через технологічні порушення знеструмлені 3890 споживачів.

У Дніпропетровській області у зв'язку з технологічними причинами газопостачання відсутнє у 101 абонента приватного сектору у двох населених пунктах.

У Запорізькій області у зв'язку з технологічними причинами без світла були 719 абонентів. На цей час усі заживлені. Через бойові дії електропостачання немає у 3731 абонента у 51 населеному пункті.

У Кіровоградській області у зв'язку з технологічними причинами на ранок залишаються знеструмленими 612 споживачів у чотирьох населених пунктах.

У Сумській області енергетики заживили 77 абонентів, у яких зникло світло через бойові дії. У зв'язку з технологічними причинами на ранок відключені 198 абонентів у двох населених пунктах регіону. Знеструмленими залишаються 4446 точок обліку у 72 населених пунктах, з них через ворожі обстріли – 4268 абонентів.

У Херсонській області енергетики заживили дві повітряні лінії, знеструмлені з моменту визволення регіону. Без електропостачання залишаються 25,8 тис. абонентів у 45 населених пунктах.

У Херсоні внаслідок бойових дій без світла 2840 споживачів.

У Чернігівській області через падіння дерева на повітряну лінію знеструмлені 72 абоненти. Унаслідок бойових дій електропостачання немає у 1510 абонентів у 25 населених пунктах.

В одному з населених пунктів регіону під час виконання земляних робіт пошкоджений газопровід – без газу опинилися 160 споживачів.

Як повідомляв Укрінформ, уранці 15 червня Україна прийняла надлишки електроенергії з енергосистеми Польщі.

Источник материала
Поделиться сюжетом