Xiaomi 14 Ultra отримує оновлення HyperOS
Xiaomi 14 Ultra отримує оновлення HyperOS

Xiaomi 14 Ultra отримує оновлення HyperOS

Найкращий камерофон Xiaomi, Xiaomi 14 Ultra, отримав нове оновлення HyperOS. Після партнерства з Leica Xiaomi досягла успіху у відділі камер, хоча це ще не ідеально. Незважаючи на те, що Xiaomi пропонує найкраще обладнання, вони роблять усе можливе, щоб з часом покращити програмне забезпечення камери.

Нове оновлення HyperOS для Xiaomi 14 Ultra поставляється з номером збірки OS.1.0.12.0.UNACNXM. Зауважте, що це оновлення камери наразі доступне лише в Китаї. Якщо ви живете за межами Китаю, може знадобитися деякий час, перш ніж ваш телефон отримає оновлення. Згідно з журналом змін Xiaomi, це оновлення розміром 246 МБ вирішує різні проблеми з камерою. Повний пакет має розмір 6,8 ГБ.
Оновлення оптимізує результати під час зйомки за допомогою телеоб’єктива. Крім того, він зменшує шум на фотографіях, зроблених за допомогою телефотокамери, і покращує ефективність фокусування під час фотозйомки. Фокусування за допомогою телефотокамер іноді може бути складним завданням, тому приємно бачити, що Xiaomi вирішує цю проблему.

Источник материала
Поделиться сюжетом