Galaxy Watch Ultra з’являється в нових рендерах
Galaxy Watch Ultra з’являється в нових рендерах

Galaxy Watch Ultra з’являється в нових рендерах

З’явилися нові зображення Samsung Galaxy Watch Ultra! Щодня з’являється більше деталей про Galaxy Watch Ultra. Раніше рендер-зображення майбутнього годинника Samsung уже були випущені, а тепер до них з’явилося нове доповнення.

Galaxy Watch Ultra буде представлено з сучасним та іншим дизайном порівняно з попередньо випущеними годинниками Galaxy. Samsung вдалося надати годиннику квадратний вигляд, зберігаючи при цьому улюблену кругову мову дизайну серії Galaxy Watch. Нещодавно з’явилися рендери показують годинник у сріблястому та чорному кольорах. Нова сторона Watch Ultra, порівняно з попередньо випущеними годинниками Galaxy, полягає в додаванні третьої кнопки на бічній частині годинника. Він помаранчевий, як на Apple Watch Ultras.

Galaxy Watch Ultra має такий самий розмір екрана, як і раніше випущений Galaxy Watch6 Classic. Хоча розмір екрана не більший, між двома годинниками є значна різниця в розмірі. Watch Ultra набагато товщі. Розміри Galaxy Watch6 Classic становлять 46,5×46,5×10,9 мм, а Watch Ultra — 47×47,4×16,4 мм. Крім того, Galaxy Watch Ultra матиме титановий корпус.

Источник материала
Поделиться сюжетом