Як смачно приготувати "Цезар" по-домашньому: рецепт салату і соусу до нього
Як смачно приготувати "Цезар" по-домашньому: рецепт салату і соусу до нього

Як смачно приготувати "Цезар" по-домашньому: рецепт салату і соусу до нього

Вдалим рецептом салату «Цезар» по-домашньому поділилася фудблогерка «Anny cooking».

Інгредієнти для приготування салату потрібні такі: 1 маленьке філе, 1 зварене круто яйце, 10 чері, 1/2-2/3 салату айсберг, 50 г пармезану.

Також до салату «Цезар» готується соус і для цього знадобляться 2 жовтка, 200 мл олії, 1 ч.л. гірчиці, 2 ст.л. лимонного соку, 1/3 ч.л. солі, дрібка перцю, 1 велика долька часнику(чи 2 маленькі), приблизно 50-60 мл молока, 50-70 г пармезану.

Салат "Цезар" по-домашньому.

Крім того, салат «Цезар» подається із сухариками, і для цього потрібні 2-3 шматочки тостового хлібу чи батону, олія, сіль, паприка.

Отже, хід приготування салату «Цезар» по-домашньому такий. Спочатку філе необхідно розрізати, посолити і поперчити з двох сторін.

«Смажимо з двох сторін на помірному вогні до готовності, готове філе загортуємо в фольгу, щоб було соковитим», - розповіла кулінар про хід приготування домашнього салату «Цезар».

Салат "Цезар" по-домашньому.

Тепер готуємо соус. Для цього в глибокій чаші з‘єднуємо жовтки, гірчицю, сіль, перець, лимонний сік, часник і олію.

«Опускаємо ніж погружного блендера на саме дно і збиваємо, повільно піднімаючи і опускаючи ніж блендера - ви побачите як маса має стати густою. Додаємо молоко і доводимо до консистенції соусу. До готового соусу додаємо натертий пармезан і перемішуємо», - зазначила фудблогерка.

Салат "Цезар" по-домашньому.

Готуємо сухарики до салату «Цезар» по-домашньому. Нарізаємо хліб кубиками, підсмажуємо їх на пательні з олією, посипавши сіллю і паприкою. Смажити сухарики слід, постійно помішуючи, до хрусту.

Тепер формуємо салат «Цезар» - салат «Айсберг» слід порвати руками, додаємо 2-3 ст.л. соусу – перемішуємо. Тепер нарізаємо яйце, помідори і куряче філе.

Викладаємо на тарілку шматочки салату «Айсберг», зверху додаємо чері, яйце, нарізане філе.

Салат "Цезар" по-домашньому.

Посипаємо салат «Цезар» сухариками і натертим пармезаном. От і все, можна смакувати!

«Все вийшло смачно! Нарешті у мене є правильний рецепт соусу»,

«Дуже смачний, гості з'їли весь і ще було мало»,

«Вчора приготувала соус за цим рецептом, смак приємно здивував, дякую», -коментуючть рецепт підписники на сторінку фудблогерки.

Останні новини України:

Як приготувати закуску з кабачків по-новому: рецепт, в якому нічого зайвого.

Надзвичайна смакота на сніданок: рецепт, який стане в нагоді в будь-яку пору року.

Коли набрид звичайний омлет: новий рецепт чудового сніданку з яєць.

Источник материала
Поделиться сюжетом