Мухи облітатимуть будинок десятою дорогою: бабусин засіб боротьби з комахами
Мухи облітатимуть будинок десятою дорогою: бабусин засіб боротьби з комахами

Мухи облітатимуть будинок десятою дорогою: бабусин засіб боротьби з комахами

Існує спосіб тримати небажаних комах подалі від будинку та саду за допомогою одного простого домашнього спрею - із ігнградієнтів, які є вдома майже у всіх.

Як би ми не любили відкриті вікна протягом літніх місяців, у цього є один недолік - комахи. Від мух до комарів і навіть ос, спроба впустити свіже повітря може перетворитися на справжній кошмар, коли погода стає теплішою, повідомляє Mirror.

Але одна ентузіастка прибирання і бабуся прийшла на допомогу, запропонувавши простий спосіб тримати комах подалі від вашого будинку і саду. Все, що вам потрібно зробити, це приготувати суміш для розпилення, використовуючи предмети, які, ймовірно, вже є у ваших кухонних шафах.

У відео на TikTok Бебс, яка публікує пости під ніком @brunchwithbabs, пояснила, що кориця є чудовим засобом від комах і може використовуватися різними способами, щоб тримати моторошних комах подалі від вашої оселі.

Ви можете не тільки посипати меленою корицею сміттєві баки на колесах, щоб не допустити потрапляння "личинок, мух і тварюк" у ваше сміття, але й покласти кілька паличок кориці у вазу з фруктами, щоб позбутися плодових мушок.

Дивіться відео про те, як позбутись від мух та комарів влітку:

@brunchwithbabs What is the one thing in your spice cabinet that can keep you bug and rodent free this summer? Yes! Cinnamon. Cinnamon naturally contains eugenol, an aromatic compound commonly found in traditional insect repellants. Here are three great uses for cinnamon this summer. ?Cinnamon Spray To keep the mosquitoes away, make my magic bug spray. INGREDIENTS: 2 teaspoons of cinnamon 4 cups of warm water a couple of drops of rubbing alcohol a couple of drops of dish soap INSTRUCTIONS: Mix cinnamon into the water and set it out for at least a few hours to steep — as if you were making tea. Strain out the liquid to ensure it doesn't clog up your spray bottle Pour cinnamon "tea" into a spray bottle then add the rubbing alcohol and dish soap. Shake to combine and spray. ?Fruit Fly Deterrent For a fruit fly free fruit bowl, just place a couple cinnamon sticks in your fruit bowl and you will be fruit fly free all summer long. ?Trash Can Protector Keep pests, maggots AND raccoons out of your trash cans with cinnamon. Just sprinkle a light layer at the bottom of the trash can and don’t forget the lid. Those critters hate the smell and the powdery texture of cinnamon #bugs#summertips#mosquito♬ original sound - Babs

Але найголовніший хак Бабс - це її саморобний "коричний спрей", який складається лише з кількох інгредієнтів і може використовуватися по всьому будинку, щоб забезпечити середовище, вільне від комах.

"Використовуйте мій коричний спрей, щоб тримати комарів на відстані. Щоб приготувати спрей, просто збийте дві чайні ложки кориці в чотирьох склянках теплої води. Дайте настоятися і настоятися так, як ви заварюєте чай. Процідіть суміш кориці прямо у пляшку з розпилювачем. Додайте половину чайної ложки спирту і половину чайної ложки миючого засобу для посуду - збовтайте і розпилюйте!", - сказала вона.

Для тих, хто не звик до чашкової системи вимірювання, чотири чашки теплої води еквівалентні приблизно одному літру.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Источник материала
Поделиться сюжетом